Bilgesu 29+1 3 kilo aldım diyet felan yapmiyorum yediğime içtigimede dikkat etmiyorum herşeyi de diyorum tiksindiklerim hariç ( sucuk salam haşlanmış tavuk) bunların dışında herşeyi yiyorum
ruyadandunyaya TA1234 öyle düşünme canım herkesin bünyesi aynı olmuyo mide bulantın devam etse bile azar azar yemeye devam et 🙏🏻
melikeyldrm_54 061018 canım bende çok kötüydüm doktorum bana Onzyd diye bi bulantı ilacı verdi doktoruna sorup kullanabilirsin çok rahatlatıyo kusturmuyo bile kesinlikle tavsiye ediyorum Ben onla atlattım o günlerimi çok kötü olduğundada serum taktır susuz kalmasın vücudun
061018 melikeyldrm_54 prilam diye bir ilac verdi ama yinede gün icinde olmasada gece mutlaka istifra ediyodum ilac kullansamda bende 4 gündür biraktim ilacı sonrasinda bagimlilik yapıyor diye ama bu kezde her yedigimde çıkariyorum malesef
necativebekir haftada 9 kilo aldım 3.gebeliğim.diğer gebeliklerimde 9 kilo ile doğumlara gitmiştim bakalım hayırlısı inşallah
DemirleHayat _gonulcolakoglu kaç kilo ile hamile kaldın acaba? Ben 75 ile kaldım 4 ya da 4 buçuk kilo aldım sanırım. Su anda 25+2 olduk. Ama genelde daha düşük kilolular daha çok alıyor bu zamana kadar.
_gonulcolakoglu ruyadandunyaya çok yemek yiyorum aslında ama bilmiyorum normalde bu kadar yemiş olsam 80 falan olurdum kesin yediklerim bebeğe gidiyorsa demekki
ElmaliSeker ruyadandunyaya Ben kilo almaktan çok memnunum keşke 65 felan olsam😄 5 kilo doğumda gitse gerisi kalsa. Zayıflıktan çok şikâyetçiyim hep bir gün hamile kalıp kilo almanın hayalini kurardım😄
Melikesvm ruyadandunyaya ama bı anda aldım normalde almamıstım hıc aynen suanlık ıdeal almazsam daha fazla 🤣
ruyadandunyaya ElmaliSeker ay zaten çok zayıflık güzel değil ya giydiğin bile yakışmıyor kendi düşüncem tabi
Gamze_Turan ruyadandunyaya evet çok zayıf da değilim kilolu da Aradayım herkesin dediği gibi vermek istersen veririz sonra pek önemi yok kilonun 🙃😊
ElmaliSeker ruyadandunyaya Aynen öyle boyum kısa kilom kötü durmuyor ama vücudum çok çocuksu duruyor maalesef. Balık etli insanları da çok severim umarım bende olurum🤗