Lalihhhh Enk3333 benim annemde kilo aldıkça seviniyor olsun sen bebek bakacaksin diyor😃 zayıf olursam halsiz olurum diye herhalde ( bünyemin zayıf olmasından kaynaklı) zannedersem öyle düşünüyor
Nurcan_2021 59 kilo hamile kaldım 49 kiloya düştüm şuan 24+5 hamile kaldığım kiloya yeni ulaştım kilo almış sayılmiyorum sanırım 🥴ya da kendini böyle mutlu ediyorum 😁
ozlemzkn ruyadandunyaya 25. Haftam bitiyor 7 kilo aldım ama hiç sağlıklı beslenemiyorum bu hamileliğimde. Hamur işi, mantı, makarna ve kahvaltı ağırlıklı gidiyorum midemden dolayı. Umarım son haftalarda daha hızlı almam
Aysen2316 26+3 deyiz. 63 le hamile kaldım 70 kilo oldum. Boyum 1.63 çok geliyor bana 6. Ay bitene kadar 5 kilo almalıyım diyordum hahamlarım hayal oluyor 🤦♀️
Lalihhhh asli-tlk bende sizin gibiyim bebeğin karnı açıktı galiba midem kaziniyor diyip diyip gece yarilari kalkıp yedim 🤣 hamile olmamin avantajlarıni sonuna kadar yaşıyorum elhamdülillah, sonrası malum gelsin kilolar
mineu8 ruyadandunyaya 29+5 deyim +2 kilom var ki zaten bugun kontrolde bebegin kilosu 1650gr yani nerdeyse hic almadim bu sefer 😊
Beyzaturba ruyadandunyaya bende 48 kilo hamile kaldım 35+3 şuan tam 62.6 kiloyum ve inanılmaz derece de şaşırıyorum bende senin gibi dikkat ediyorum spor yapıyorum başından beri ama ne yaptıysam aldım. Vitamin hapları kullanıyoruz onların etkiside var bide zayıf hamile kalmışız ondan olabilir. Bende kafaya takıyorum. Merak ediyorum doğumdan sonra nasıl gidicek kilolar 🤦🏻♀️