ruyadandunyaya Ezgi1418 Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım tavsiye ederim günde iki defa sürüyorum
Beyhan-nn alm98 benim 5.aya kadar bulantı ve kusmalar devam etti 30+0 dün yine kusma yaşadım sanırım bünye ile alakali
Mervee5959 54 ile hamile kaldım 20. Haftadayım 63 şuan güncel kilom aslında abartılı şeyler yemiyorum hamile kalmadan önceki düzenim ama her hafta kilo çıkıyor anlamıyorum
Mervecobankara ruyadandunyaya ben 22.haftamdayım ve 10 kilo almışım 56 ydım 66 olmuşum senin ki ne ki yani üzme kendini 😔
Eyvahhamileyim ruyadandunyaya ruyadandunyaya peki benim gibi hamile olmadan önce kaç kilo olduğunu bilmeyen var mı😬
nrg4958 21+4 5kilo aldım, çok fazla zorlamıyorum kendimi almamak için gün içinde hareketliyim ve sağlıklı besleniyorum canım çekerse de azar azar yiyorum herşeyi çok yasaklar koymuyorum, bence biraz hamileliğin de tadını çıkarmak lazım çok abartmadan
Angels-35 ruyadandunyaya ben 35 haftalık oldum bugün 9 kilo aldım şimdiye kadar bence de bu yapıyla alakalı herşeyi yiyorum ekmek tatlı vs hiç bişeyden kısmadım sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sadece dışardan yemedim hep ev yemeği yedim
Eczmery123 ruyadandunyaya 30+0 haftalığım toplam 6kilo aldım gebelik boyunca.. 57 kiloyla gebe kaldım, şu an 63 kiloyum. Boyum 168 cm. Her sabah kilomu ölçüyorum