semanur-klc 17.haftadayız hala bir kilo bile almadim sizce normal mi 60 la başladım 60 la devam ediyorum
ruyadandunyaya semanur-klc tabiki normal son aylarda 6-7 kilo alırsın en fazla doktorun bebeğinin kilosunun normal olduğunu da söylüyorsa böyle devam etmelisin 🙏🏻
Alya1925 semanur-klc Aynen ben kilo bile verdim hatta 4. aya kadar hiç almadım endişelendim doktorum normal dedi veredebiliniyor bazen sonra tekrar almaya basladim 6 ayımdaym yeni almaya başladım neredeyse
Esma21 semanur-klc bizde hiç almadık aksine 5 kilo vermişim 20 haftalığız 75 ile hamile kaldım 70 e düştüm bı anda
Gizmolata ruyadandunyaya herkes şanslı olduğumu söylüyor ama ben böyle yarım ekmek arası nutella yemek istiyorum, istediğim hiçbişeyi yiyemiyorum çok zor inanın
riverandsun ruyadandunyaya çok zayıf hamile kalmışsınız zaten ondandır. Zayıflar çok çabuk alıyor genelde hamileyken
Mandalina91 riverandsun boyunuz kaç bilmiyorum ama bende 48 kilo 1.60 boy ile hamile kaldım 23+4 55 kiloyum ve hiç memnun değilim bu durumdan. Ne bel kıvrımım kaldı , kalçalarım, göğüslerim büyüdü. Kiloluk çok kötü birşeymiş 🙈
[silindi] Bugun tam 8 haftalığız 2 kilo aldım ama zaten aşırı zayıftım hem dengeli beslenip hem kilo almak mutlu ediyor beni ❤
Sfnur Hafise bende 19 haftamdyim ne bulursam yiyorum valla iki öğün beselenen ben beş öğün yer oldum ve aşırı yiyorum henuz bende kilo almadım yapıyla alakalı herhalde bu kilo
[silindi] ruyadandunyaya benim boyum 1.76 kilom 45 di iskelet gibiydim gerçi hala öyleyim de inşallah sağlıklı almaya devam ederim 😀
1maviyol ruyadandunyaya ama herkesin vücudu bir olacak değil ki ☺️Bende 50 ile hamile kaldım baştan düzenli beslenme bol su ve düzenli yürüyüşle böyle oldu, yoksa çok alırdım kendimi biliyorum ☺️
Haticearen ruyadandunyaya bünye meselesi canım bende 36+3 uz 11 kilo almisdim.1.kilosunu geri gitmiş şuan 10 kilo almış görünüyorum oğluşum da.3.5 kilo ama dikkat ediyorum beyaz ekmek princ makarna genelde yemiyorum arada yiyorum