msyndmr Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim progestan verdi ilki hamilelik düşük olduğu niçin ama progestan hap ilacı vajinadan al dedi baş dönmesi yapıyormuş bende ağızdan aldım ağızdan alıp da baş dönmesi olan var mı acaba
Iremozer msyndmr ben ikiz hamileyim ilk öğrendiğim günden beri kullanıyorum 200 lük ağızdan alınca çok yan etki yaptı bende sonra doktorun vajinal almamı söyle hem daha etkiliymiş ve yan etkiler tamamen gitti ağızdan alınca etkisi azmış canım
Smra13 msyndmr ben agız yoluyla kullandım 1 hafta boyunca süründüm diyebilirim baş dönmesini geç tansiyonumu düşeriyodu sürekli uyku baygınlık halinde oluyordum kesinlikle vajinadan kullan rahat et
msyndmr Iremozer ay ne güzel Allah’ım kucağına almayı nasip etsin canım ne gibi yan etkileri oldu acaba
Iremozer msyndmr amin hepimizinkini inşallah 🙏🏻 çarpıntım ve baş dönmem olmuştu vajinadan kullanınca hemen geçti rahatladım açıkçası korkacak bişi yok minicik bir hap zaten canım☺️
Duygu3542 Ben vajinadan kullanıyorum bir buçuk aydır hiç bir yan etki yaşamadım. Korkulacak birşey yok daha önce hiç fitil kullanmamis biri olarak alıştim .ayrıca fitil olarak kullanmak daha etkili sonuç veriyormuş
halekmc msyndmr neden doktorun dediğinin tam tersini yapıyorsunuz ki alttan almak hem daha etkili hemde hiç bir yan etkisi olmuyor çoğu doktorda öyle öneriyor korkulucak bişey olsa o kadar doktor niye önersin kiiii doktor o sonuçta onlar bizden daha iyi bilir emin ol
msyndmr halekmc illaki doktordan çok bilmiyoruz ben cesaret edemediğim için dedim kendi kafama goremede yapmıyorum doktoruma danıştım tabiki cahil değiliz sonuçta 😉
Adosum_34 msyndmr bas dönmesi olmadı ama beni sersem gibi yapıyordu uyusturucu almıl gibiydim vajinadan kullanmanya baslayınca kendime geldim