Eslem1 Kızlar iki gün önce tetanoz aşısı oldum iki gündür fena halde kemiklerim ağrıyor tetanoz aşısı olupta benim gibi yan etki yapan var mı acaba?
Roserose1 Eslem1 tetenoz oldugumda hiç bi şekilde hissetmedim. Gözğm kapalı diğer tarafa bakıyodum hatta hemşirenin yapmadıgını falan düşündüm😂😂 ama 2 gün sonra bir ağrı bir ağrı 1 hafta sürdü ağrısı kullanamadım kolumu sürekli masajla ödem dagıtır gibi masaj yaptık
Elif311 Eslem1 bende ilk gün hiçbirşey yoktu ama yatıp uyandım sanki kolumu defalarca birisi yumruklamış gibi bir hafta acısı sürdü yatamadım üzerine anca bir hafta geçtikten sonra bitti acısı
Eslem1 Roserose1 benim sadece kolumun ağrısı değil böyle soğuk algınlığı gibi bütün vücudum ağrıyor hastane de doktor normal dedi 3 gün sürer ama kim olduysa bu kadar yan etki yapmadığını söyledi
Sevmbiln Dün aşı oldum kolum değil üşütmüşüm gibi heryerim ağrıyor. Uyuyamadım dün Ağrı’dan insallah geçer kısa zamanda😏😏
Eslem1 Sevmbiln hah benimde valla aynı şekilde acaba bünyeyle mı alakalı herkesin kolu ağırmış sadece
Enk3333 Eslem1 benim sadece dün ikinci doz yapıldı ilkinde de bunda da 3 gün kol ağrısı çekiyorumm başka yok valla
Htckrdmn Eslem1 bende bugün oldum kolumda bir ağırlık var ama bugün hep üşütme gibi titreme gibi şeyler yaşadım resmen titremekten kemiklerim ağrıdı artık yarın kolum daha fazla arycam sanırım 😔
Sevmbiln Eslem1 bilmiyorum canım valla sanki soguk almışım aynı etkileri gordum. Aradım hemşireyi Normal dedi her bünyede başka etkisi varmış
Qmucize Tetanoz acısından sonra ben hastanelik oldum tüm kemiklerimlerimde ağrı vardı ve titriyordum nefes almakta güçlük çektim çok kötü oldum yan etkisini fazlaca yaşadım
Qmucize Eslem1 Tetanoz acısından sonra ben hastanelik oldum tüm kemiklerimlerimde ağrı vardı ve titriyordum nefes almakta güçlük çektim çok kötü oldum yan etkisini fazlaca yaşadım
Deniz773 Bende dün oldum ama bende fena baş ağrısı yaptı gece çok başım ağrıdı bi şeyde yapamadım , şimdi de hafif aşı yeri ağrıyor o kadar
gayeozlem88 böyle olmanız çok normal gibi geldi ağır bi ilaç çünkü her bünyede farklı tepki gösteriyo ama çok çok kötü olursanız mutlaka doktora gidn
Eslem1 gayeozlem88 kötü olunca bende gittim normal dedi biraz da bünyemin zayıf olduğundan kaynaklı sanırım