Damla55Defne Kızlar ben yoyko park yatağını aldım. 110×70 ölçülerinde, içine yatak almak istiyorum, sizin park yataklara uygun aldığınız bir yatak markası var mı
pitircik2021 Damla55Defne aynı ölçüde park yatak İçin yataş ninni sünger yatak aldım yorumlara bak istersen bizde daha kullanmadık
Hayatmucizelerledolu Damla55Defne bende hepsi burada Dan aldim koyu grisini yatagi da e bebekten baby plus pamuk yatak aldim 70 110 olani
Didem34 Damla55Defne yataş kraft aldm baby malldan ama aynısı ebebektede var daha ucuz ordan tavsiye edrm ben sonradan gördüm
bsrsll Damla55Defne bende Yataşin ninni sünger yatağını aldim orta sertlikte gayet güzel normalde 230 TL indirimden 175 TL ye aldım
bsrsll KMerveK trendyoldan aldım acelen yoksa takip et ordan belki yine girer indirime ve kılıfı çıkarıp yıkanabiliyor
kucuktosbik27 Damla55Defne ben normal yatk almadım yoykoya ama baby nest var pamuklu çok iyi olduğunu duydum ondan aldım 4 love baby’s trendyolda ve instagram sayfasında da var hem her yerde yatırırım yattığı yeri yadırgamaz uyku düzeni bozulmaz diye umuyorum ama 6 9 aya kadar kullanılıyor bebişin boyuna göre sonra başka birşey alıcam zaten alt kata geçirmiş olurum ozamana ayaklanır herhalde
Bmom Damla55Defne bende arıyorum canım trendyolda maxi cosi bambu yataklar var yorumları da iyi onlara bakmayı düşünüyorum
Gzdehnm Damla55Defne yoykonun yatağını almıştım aslında ama gelince hiç beğenmedim hemen geri yolladım. Bebeği olan arkadaşlarım da yün yatak tavsiye etti. Yün terletmiyor dedi herkes. Deneyeceğiz bakalım inşallah 😊