-ilknur-12 Kızlar p.tesi 37 haftalık oluyoruz doktorum çatı muayeneni yapacam dedi , bazı postlarda sonrası nişan geldiğini suyun geldiğini okudum acaba bu yüzden mi 37 yi bekliyorlar hatta tetiklesin diyemi ? Aydınlatırmısınız 🙄😂😂
Gizem___ -ilknur-12 ben de 37. Haftadayım bugün kontrole gittim doktor çatı muayeneni yapalım dedi doğumu tetikliyo diye okudum burda bir çok kez etkilendim nişanım falan gelir diye düşündüm haftaya yapalım dedim bir hafta bir haftadır 🤭
Ortmenanne16 -ilknur-12 doktorum 37de gel bakalım çatina dedi tabi ben gözlerimi fal taşı gibi kocaman açınca napsin adam tamam tamam 38de bakalım 1 hafta daha bekleyelim dedi sonra ben içerde giyinirken eşime 38de olması daha iyi çatı muayenesi az da olsa doğumu tetikliyor 38de gelmesi bebek için daha iyidir dedi doktorumuz ama kaçarım yok bu hafta bakacak çatima 😂😂😂😂
EMerve -ilknur-12 2 gün önce 38. Haftada çatı muayenesi oldum, eve gelince nişanım geldi. Ben de şok oldum. Bekliyoruz bakalım.🤲🏻Normalde 37 demiştik ama Doktorum 1 hafta ertelemişti nstde sancım çıkıyordu çünkü. Bence tetikliyor 🤔
ayshoo tetiklesin diye yapılmıyor çatı muaynesi 37. haftadayım bugün oldum normal doğuma uygunluguna bakıldı bir sıkıntımda olmadı kanama ve ya su gelmesi gibi bilinçli olarak başka işlem yapılmıyorsa tetiklemez
-ilknur-12 ayshoo bir çok postta çatı muayenesinden sonra ya nişan ya su gelmiş okudum illaki tetikliyor demiyorum zaten ama vardır 37 de yapılmasının sebebi zaten 2 dk lık işlem bu kontrolden sonra bu durumların yaşanması ne biliyim 😅😅😅
GamzeCanlii Bnce tetikliyor hanimlar. Ilk dogumumda 1 cm acilmam varmis. Ard arda 2 kez baktilar ve cok canim yanmisti. Dogum henuz baslamamis 1 hafta daha surer dedi doktor ama benim o gunun sabahina suyum geldi ve doguma gttim .
Hfs_1907 GamzeCanlii peki son haftalarda ilişki tetikliyor mu? Bi elle bakmak tetikliyor ise o da tetiklermiki?
-ilknur-12 EMerve bende aynı kanaatteyim bacısı valla , hayırlı doğumların olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Sağlıkla kucağına al ❤️❤️❤️
Gulaysanu EMerve bencede tetıklıyor bende 38haftadayım nstde sancım cıktı catı darlıgına bakmamı ıstersen bakarım dedi bende arastırdıgım burda okuduklarımdan yola cıkarak bakmasak bı sorun olurmu dddim hayır benm için daha iyi dedi dogumu tetıklememısız oluruz dedi haftaya kadar sancılarım bu düzeyde giderse normal dogum yaparsın bız tetıklememıs oluruz dedi bakalım haftaya kdar neler olacak 🙏
-ilknur-12 Meltemkol hayırlı doğumların olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ❤️🤲🏻
Mutlumklnc -ilknur-12 bende tetiklemedi 37 de oldum bugün 38 im ama ne nişan nede su geldi yarın tekrar kontrolüm var 🥰
Ada34 -ilknur-12 ben doktoruma sormuştum bunu o nişanı suyu gelenlerin geleceği varmıştırda tesadüf olmuştur dedi öyle olsa 40 haftaları geçenler var o zaman herkesi tetikleyelim kimse beklemesin olurdu dedi👍🏻 Bnde yarın 37+2 de çatı muayenesi olacağım