Mervemerve123 Merhabalar yeni doğan alışverişi yapacağım 0-3 ay arası hastane çıkışları hariç kaç kıyafet alınmalı ne alacağımı hiç bilmiyorum🙃
Aysenturnaaa Mervemerve123 0-3 ay 6-7 tane alın bence zaten 3-6 ya hemen geçiliyor bebeğiniz kilolu doğarsa☺️
Minnak_annesi34 Mervemerve123 03 2 3 alsaniz yeterli zaten hastahene cikisida alacaksaniz 3 6 6 9 sekilinde alirsaniz sizin icin daha rahat olucaktir 03 cok almayın 😇
Esraydn Mervemerve123 kusan bir bebek olursa habire üst değiştirmek zorunda kalabilirsiniz ama ilk etap için 5-6takım yeter ben 1-2tane de zıbın almıştım hastaneye muayeneye ya da aşıya giderken giydiriyodum özellikle aşı.. bacaktan yaptıkları için çok rahat oluyodu
BurcuLice Mervemerve123 ben 4 adet tulum takımı var bir adette hastane çıkışı iç zıbını var 8 adet zaten yaza denk gelicek 1 aylıkken haziran ayını içinde olucak o yüzden fazla bişi almadım ben
Minnakhamis Aysenturnaaa teşekkür ederim ☺️🌸 ben 6 tane alt üst takım aldım 5 tane zıbın yenidoğan aldım bunları 1 tanede sadece isimli tulum yaptırdım fotoğraf çekinmek için hastane çıkışı alsam fazla mı olur acaba 🤔
Aysenturnaaa Minnakhamis bı tane 5 li hastane çıkışı alabilirsin aslında ama onlarda.cok kucuk oluyor 1. Ayda giyer ancak
Minnakhamis Aysenturnaaa öyle mi diyorsun 🤔 benimkiler ikiz yâ belki biraz fazla giyer küçük oluyor diyorlar 🤷🏻♀️ birde doğumum Mayıs başı 3-6 yazlık alayım demi ☺️
Aysenturnaaa Minnakhamis bence yazlık al akşamları içinde ince uzun kollu alabilirsin yaşadığın ile bağlı ☺️