elisam1206 Arkadaşlar dün hastaneye gittim ultrason kağıdında haftalık olarak 1 hafta ileri gösteriyor bunda yanlışlık olabilir mi ultrason yanlış çıkarır mı?
ikincimucizemmmm elisam1206 canım bazen bir hafta geri bir hafta ileri çıkarıyor banada öle olmuştu sonra düzeliyor sıkıntılı bir durum değil merak etme sen kendi haftana göre gideceksin
Sita3434 elisam1206 cıkarır canım doktordan doktora da fark eder hatta bana da bir hafta önde dedi sonra iki doktora gittim önde falan değil hatta 3 gün geriden bile geliyormuş düşün yani
momsboys elisam1206 bebeginin gelişimi 1 hafta ilerisiyle uyumludur ama bu 1 hafta erken dogacak demek değildir. ya boyu uzundur ya kilosu fazla😘😍
tazeanneew elisam1206 yanlışık değil canım bazen erken yumurtlama geç yumurtlama oluyo ultrasonda boyuna göre veriyo haftasını yakalarsın doğuma endişe ediceğin bişey değil yakalamasa bile doktorun bilgi verir
elisam1206 momsboysmaşallah ne güzel 😍 ben devlet hastanesine gidiyorum sorduğum zaman iyi diyor o kadar 😂
tazeanneew elisam1206 devlette uzun ölçmeleride garip ben özele gitmiştim 11+3 ken boyuna göre 12+1 çıkmıştı 5.61 cmdi 1 hafta sonra devlete gittim ikili teste orda ölçtüler 4.9 cm 😂😂 çocuğu bi ölçmüş eğri büğrü
elisam1206 tazeanneew 😂😂😂devlette böyle problemler oluyor galiba ve pandemi sürecinde olduğumuz için doğru düzgün ilgi bile göstermiyorlar sorduğum soruları bile zor yanıtlıyorlar
Minnak_annesi34 elisam1206 3 hafta geri veya 3 hafta ileri olmasi normal kabul edilebilir endişelenmenu gerektirecek bir durum yok benimde bazen 1 hafta bazen 3 gün öne attigi zaman oluyordu
tazeanneew elisam1206 aynen bana sürekli 10 saniyen var sor 20 saniyen var yat 5 saniyen var kalk falan diyip duruyodu sinirim bozuldu dahada gitmedim 😂