Minik_tavsan Esra_80_ ne olacak sanki ya . Ben evimde valiz vardı almadım. Olmasa da almazdım. Akrabadan ödünç alırdım. Böyle küçük şeyleri kafaya takmaya gerek yok rahat olun 😊 zaten o an gelince gözümüz hiçbir şey görmez gibime geliyor 😂
Krizantem_ Esra_80_ Kucuk bir valizim var kendi eşyalarımı ona bebeginkileri de anne bebek çantasına koyacagim
Angels-35 Esra_80_ bende orta boy bir valiz hazırladım anca sığdı valla hatta küçük bir çanta daha yaptık el çantası gibi içine de fermuarlı organzerlerden aldım içine ne koyduğunu görüyorsun bebeğin ayrı senin ayrı boy boy oluyor onlar bebeğe giydireceklerini de ayrı bir yere koyduk onu içeri vereceğiz direk çok düzenli oldu tavsiye ederim
tazeaane Esra_80_ canım ben küçük valiz ve anne bebek çantalarını hazırlamayı düşünüyorum. Valizinde içine küçük hurç tarzi şeyler alıcam bebeğin hemşireye verilecek kıyafetleri Bi hurçta, kendi geceliklerim giysileirm bir hurçta vs. Toplamayı düşünüyorum.
efruzzz Esra_80_ ayri cantalar yerine valiz hazirladim bende bebegin kiyafetlerini ayri kese hurc tarzi seylerle ayirabilirsin cok sorun olacaginj sanmıyorum yaninizda olacak kisiye de gosterirsiniz en azindan esinjze :)
Ozlem23 Esra_80_ evde D şeklinde valiz var biraz büyük onu kullanicam sigamazsa bakım ürünlerini mustelanin çantasına koyarım gelince makinaya atabilirim
Sym00 Ben ortaboy valize hazirladim. Ustu fileli organizerlerden aldim trendyoldan. Birine kendi esyalarimi koydum birine kremdir bezdir islak mendildir o tarz seyleri koydum kendi lohusa pedimi falan. Birine bebegimin esyalarini koydum birine dogunca hemen giycegi kiyafetini koydum birine sagma makinasini falan koydum hepsi duzenli bir sekilde duruyor
Gigy Esra_80_ küçük valiz hazırlayacağım,yanına bir de sırt çantası aldım anne bebek için olanlardan trendyolda 65 TL idi indirimde ,MotherBag Store aldığım yer ,çokta beğendim geniş ve biberon koymak için vs gözleri de var ilerde kullanmak için 😊
Ozge5500 Esra_80_ benim doguma daha 3 ay var ama simdiden düşünüyorum bavula hazirlicam bide bavul ici duzenleyiciler var hemde almasi daha kolay icinden onlardan aldim bebegin benim kiyafetleri ayri ayri koyucam insallah 🤲😊
Minik_tavsan Esra_80_ o zaman kadar indirimleri falan takip et belki uygun fiyatlı küçük valiz falan bulursun. Hem normalde de işini görür. Daha varmış çünkü.
Defneprensesannesi Esra_80_ fotograf atmayı bilmyorum bime gelmişti normal kücük bi valiz bi tarafını bebek bi tarafını benim icin hazırladım bide sırt cantasına depend bebek bezi pişik onleyici krem ıslak mendil yastık kılıfı temizleme pamugu emzik biberon cop poşeti zemzem suyu dezenfektan fln koydum