Ekvatoral katipannee öyle öyle. Bir de doktor ilacını aksatma diye tembihlediyse daha da kaygılanıyor insan. Ne kadar kullanıyorsunuz bilmiyorum. 3*200 mg 3 kutu yazıyor doktor. 30 gün gidiyor. Son gün tekrar reçete yaptırıyorum. Arada 100 mg ücretli alıyorum. Bazen oral içiyorum hem de ilacın zamanı gelmedi dediklerinde de oradan kullanıyorum.
katipannee Ekvatoral ben 100 mg oral alıyorum günde 1 tane 32 hafta olana kadar devam edelim dedi doktorum
Ekvatoral katipannee o zaman yazdırırken 3*1 3 kutu yazdırırsanız sıkıntı olmaz. Üç ay verirler galiba. Bana da 34 e kadar devam edeceğiz dedi
BurcuP Ekvatoral birşey sorabilir miyim ben de 27. Haftamda erken Doğum tehlikesinden dolayı başlattı şimdi 34 haftalık oldum 35′te kontrole gel dedi , size 34′te mi bırakacaksınız dedi? Acaba bana da 35. Hafta kontrolünde bıraktırır mı ki 🤔
Ekvatoral BurcuP bıraktırabilir ama doktordan doktora hastadan hastaya göre değişir. Bizim arkadaşta plesanta previa vardı ona son haftaya kadar devam demişti. Ama o akşamları 200 mg alıyordu. Benim gibi 3*200 kullanmıyordu.
Ekvatoral BurcuP dün randevumuz vardı doktor progestan için 30. Haftada 2*1 e düşer kademeli azaltarak keseriz 34-35 de gidişata göre dedi. Doktor aşamalı azaltarak kesecekmiş size de bilgi vermek istedim ☺️
BurcuP Ekvatoral benimki ya kesecek ya azaltacak haftaya randevum şu an 34 haftalık bakalım ne yapacak 🤔
Ekvatoral BurcuP bence bıraktırır. Belki bir iki gün azalttırıp bıraktırır. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı 🤲🌸