Gulcinkrkmz Kızım için nevresim takımı alıcam ama bir türlü karar veremiyorum kızlar uyku seti beşiği yanında hediye verdiler ama ben yorgan ve yastık aldım nevresim takımına karar veremedim
egemommm Gulcinkrkmz bir takım lcw dan aldım 90 tlye, bir takım indirimdeydi e bebekten aldım 60 tl ye, bime gelmiş bir takım ordan aldım 50 tl ye, bir de taç dan hediye geldi bol bol nevresimi oldu oğlumun 😀😀
Parsbebiko Gulcinkrkmz karacada 130 liraya çantalı nevresim takımı var içinde yorgan ve yastigida var ben oğluma aldım beğendim fikir olsun
Gulcinkrkmz Tugba_0 english homedan beğendim ama virüs ten dolayı çıkamıyorum avm ye intde aynı modeli bulamadım 😊Teskkur ederim
Bitutamkahve Indirimdeyken Trendyoldan 120 tl ye hem nevresim takımı hemde yorganını aldım set halinde. Yedek 1 tane daha alcam ne olur ne olmaz diye .
Bitutamkahve Soft colours markası yorganlı bebek nevresim takımı diye geciyo . Ürün gayet kaliteli ve güzel geldi.
burcumelis Bebek için ilk etapta nevresim takımına ihtiyac yok ki ben ilk hamileliğimde aldım 2 yasında hala kullandığım yok babynestte yattı 4-5 ay sonra beraber yattık bi çarşaf kullanmışımdır beşiğinde o kadar yorgan da örtmüyosun ki battaniyeler oluyo bebek için onlardan örtüyosun
Misrax Gulcinkrkmz nevresimde lcw home diıyorum kendi nevresimimi hep orda alırım cok kaliteli yika yika kullan bebegimde lcw da aldım
egemommm Gulcinkrkmz 1 tanesi hediye geldi bimden aldığımıda yazın köye götürürüm diye düşünerekten aldım ama baksana çok kullanlmıyomş 😀 neyse dursun kenarda illa lazım olur