M-Esraa Yelizr1 normal doğummu yapıcaksn canım sen? Bende devlete yöneldim şimdiye kadar özele gttim ama geçen bir doktora gttim şimdiye kadar kime kontrole gttin vs ddi hiç ilgilenmedi
GozdeDeniz M-Esraa canım hala doktor arayışındasın demi sende off ne kadar kötü oldu bu durum yaa merkezde 3300 mü olmuş sezryan ücreti
Kadriye23 Orange ilk düşük gecirdigim icin cok korkuyordum.her gittigimde cok guler yuzlu insanin aklinda hic soru isareti birakmiyor ilgili hic bir problem yasamadik simdiye kadr dogumu bekliyoruz simdide sizde hayirlisyla bir problem yaşamazsınız insanlh
Orange Kadriye23 Kadriye23 Evet ben de aynı şekilde düşünüyorum şu an için. Güler yüzü ve ilgisinden şu an çok memnunum. Siz de hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah 🙏🙏
Nuray1 Kızlar bende valla bircok doktoru denedim cihangir bey murat mengüllüoğlu burcu çetinkaya amanullah Çağatay hamile kalma sürecinde şimdi 38 haftalığım yüzyılda seher çınar a gidiyorum şu an da ben gayet memnunum inşallah öyle gider.
M-Esraa GozdeDeniz ben normalde akın beye gitmek istiyrdum bir kez muayene oldum ama onun muayene ücreti hemde doğum ücreti daha fazla sadece dogum olsa gene kafi ama bizim özel iğnemiz vs daha fazla oluyor çok oluyor o yüzden en uygun merkez orda devam edyrum . Sen daha karar veremedn mi canım
GozdeDeniz M-Esraa canım pazartesi Farabi ye gidicem işte daha muayene falan olmadım memnun kalırsam oraya devam edicem zaten çok birsey im kalmadı son ayımdayım bakalım canım…
Ceydat Makeupbsralada gebzede oturuyorum ama Tuzla devlet hastanesine gidiyorum doktorum kadir Şahin ve çok çok çok memnunum🥰
Nurcaliskan Berna111 ben Ergün beye detaylı ultrason için gidicem nasıl muayene ediyor acaba güzel ilgileniyor mu siz Memnun kaldınız mı ?
Berna111 Nurcaliskan Ben zaten kendi hastasıyım . Daha önce de Kadındoğumda çalışmış biri olarak söylüyorum kesinlikle çok iyi inceliyor ve ilgileniyor .