Taskin
Kızlar selam.son ana kadar normal doğum düşünp istiyorken kendimi sezaryende buldum.6 haziran gece yarısı hafiften sancılarım başlamıştı.sabah devam etti 15 dksa bir kasılmalarım devam ediyordu.ben de heralde artık günü geliyo diye dayanırım diye sesimi çıkarmıyodum çünkü başka belirti yoktu.sonra doktorumu bilgilendirdim hemen hastaneye git nst ve muayene yapılsın dedi.ben de dayanıyorum ama olsun gideyim dedim ve eşime haber verdim hemen hastaneye gittik sancıları evde çekmek istediğim için hiç bi şekilde hazır gitmedik.sonra nstde düzenli kasılmalar çıktı açıklık 3.5cm idi.hemen yatışımı verdi doktorum ben iyice panik oldum.sürekli nstye bağladılar sancılar %100dü fakat ben hissetmiyordum.çünkü bebeğin başı hala kanala girmediğinden bası yapamıyor ve ben hissedemiyormuşum.belki açılma artar diye suyumu patlattılar bi de gördük ki bizim kız kakasını yapmış.kalp atımı da bebeğin streste olduğunu gösteriyordu.doktorum direkt sezaryen dedi çünkü kakasını yutabilirdi de.o ara annemler yetişmişti.bebek için genel sezaryen dediler ben spinal istiyordum ama bu kadar stresliyken önermem dedi doktorum genelden ben çok korkuyordum.ameliyata hazırladılar hemen.benim girmemle kızımın babasına verilmesi bir olmuş 😊 ben de kızım kızım diye bayağı ağlayarak uyanmışım.odaya geldim sürekli kızım kızım diyormuşum.bi getirdiler koklattılar ki sanki yeniden doğmuşum 🤗 ilk gün biraz ağrım oldu ama sadece kalkarken bol bol yürüdüm zaten.sütüm de hemen geldi çok şükür.şimdi çok daha iyiyiz hiç ağrım kalmadı gibi bişi kendim yapıyorm her işimi.uzun uzun yazdım ama kusura bakmayın.Allah herkese hayırlı doğumlar versin 😊