Oznur_06 Merhaba canım benim de yüksek çıktı karaciğer enzimlerim 8+5 haftalikken. Devlet hastahanesine gitmiştim ama dr’um ilgilenmedi bile yüksek dahi demedi çok güzel dedi gonderdi. Benim içim rahat etmedi Aile hekimimi aradım, aile hekimimde çok iyi bir dr. Bir de odasında ultrason dahi var yani özel hastane gibi bir bakıma hemen dedi gel tekrar bakayım takip edilmesi lazım onun dedi. Bu arada bu 2. gebeligim ilk gebeligimdeki kayıtlara baktı tek tek ama öncesinde böyle bir sorun yokmuş dedi dışarıdan hazır paketli hiçbir gıda tüketme dedi. Bol bol su iç dedi ve bitki çayları çok tüketme dedi. (Zaten bu süreçte pek sağlıklı olmadığını soyledi) ilk tahlilde alt:101′di ast:65 idi aile hekiminin yaptığı ölçümde alt:71′e düşmüş elhamdülillah ast’de normal deger aralığına düşmüş elhamdülillah. 14. Haftada tekrar olcum yapılacak insaallah. Benim de içim rahatladı elhamdülillah. Cok stres yapmıştım. Insaallah sen de stres yapma canım. Saglikla normale döner insaallah değerlerimiz inşaallah 😇