Zehra-Arda Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim çarpıntılarım var çok fazla bu durumu yaşayan varmı benden başka aranızda
Mommmyyy Zehra-Arda benim de çok oluyordu kardiyoloji ye de gittim ama hamilelikten dedi normalde zaten ritim bozukluğum vardı , 30lu haftalardan sonra rahatladım
Busra3509 Zehra-Arda gebelikte basladı en basından bu yana nabzım 140 150 bile görüyorum 25 haftaym hala gecmedi agzımda atıyor kalbim
Mutiess Zehra-Arda Bende öyleydim doktor tahlil yaptırdı ve kan değerlerim çok düşük çıktı kan ilacına başladım ve artık yaşamıyorum 🙏🏻 Değerlerinize baktırın 🙏🏻
Senaa28- Zehra-Arda tiroid ilacı kullanıyorum ama 17.haftaya girdiğimden beri çarpıntı nefes darlığı bendede çok fenaaa
Sevalko Ben yaşadım 18. Haftalarda uyuyamıyordum, kalbim sanki ağzıma geliyordu, tedirgin oluyordum kötü bir şey olacakmış gibi 😖 magnezyum B6 kullandım günde 3 defa çok şükür geçti şimdi iyiyim
Zehra-Arda Busra3509 çok geçmiş olsun şuan 3 haftadır bende öyleyim çok panik olmaya başladım artık bebeğim olacak diye sevinemiyorum bile 🙏🏼rabbim yardımıcımız olsun inşallah
Damlayldrm 21 haftalığım ve bende de var çarpıntı bir kaç gündür nedense sadece akşamları hissediyorum gece yatınca da aynı şekilde 😕