limonluchescake mercimeginanne ben de cok bisey almadım o yüzden zaten amaaan yaparız demem. Yarın basliyim ben bence de😌😍💙
Beycahanim Ben 33 de başladım 35 de herşey hazır şu anda bence en geç 35 de hazır olmalı erken doğum riskiniz yoksa çok erken de hazırlamayın herşey kırışıyor
Beyzabade16 Kızlar yeni bir post açmak istemedim konu neredeyse aynı olduğu için bende 32 haftalığım çantamı hazırladım bugün ve şimdi aklıma birşey geldi bebeğimin giysilerinin içindeki etiketleri kesmeyi unuttum siz kestiniz mi zarar verir mi tenine
Beyzabade16 Gurcunur hadi ya 🤦♀️ tekrar herşeyi bozacağım neyse yapacak birşey yok. Sende hazırla canım geç kalma Allah korusun acil birşey olduğunda elinin altinda olur
Nisanurunannesi3850 Gurcunur aramizda 2 gun var bende 33+4 gunlugum bugun cantami hazirladim. Haftamdan basladim yavas yavas yikayip utulemeye iyikide hazirlamisim suan zorlaniyorum hazirlarken bile🤗fazla beklemeyn bence sizde biran once hazirlayin nolur nolmaz.
Melek2654 Gurcunur ilerleyen zamanda zor olur hemde hazırlıklı olmak lazım ütülemesi zaman alıyor küçük küçük 32 ideal