Hatice1907 gel_artik_bebegim test yaptım pozitif çıktı kan verdim sonuç bu kimyasal gebelik sanırım 4 gün önce adetim bitti
gel_artik_bebegim Hatice1907 canım kimyasal gebelik öyle birşey değil ya test bozuk ya hormonlarinda bir sorun var ondan test pozitif çıkmıştır
gel_artik_bebegim Hatice1907 idrar testinde en erken beta 10 olunca çıkıyor gebelik kimyasal gebelikte de beta artıyor sonradan düşüyor ben 2 kez yaşadım bebek gorulmeden önceki düşüklere kimyasal deniyo
afrasil Hatice1907 gebelik yok malesef . Kimyasal gebelik kanda pozitif çıkar sonradan düşmeye başlar , sizinki kimyasal gebelik degil . Bide zaten adetiniz 4 gün önce bitmiş
Hatice1907 gel_artik_bebegim bilmem kimyasal gebeliktede testte pozitif çıkıyormuş öyle araştırdım önceki testlerde de hep ikinci çizgi silik çıktı sonra adet oldum adetim bitince tekrar test yaptım ikinci çizgi baya belirgindi 3 saat sonra falan tekrar test alıp yaptım negatif çıktı
Birtane2307 Hatice1907 benim adete iki gun kala 1.20 cikti adetten 8 gun gecince 640 oldu yani adetin birkac gun gecikince tekrarla ins hamilesindir ❤
Hatice1907 Birtane2307 inşallah öyle olur benimde ilk gebeliğim düşük oldu o yüzden çok istiyorum 🙏🏻 adetim 4 gün önce bitti ya daha çok var bekliycez mecbur
gel_artik_bebegim Hatice1907 o zaman adetle gitti cnm beta 10 ve üzeriydi demek ki ad3t olurken gitti 1.20 ye indi
afrasil Hatice1907 test bozuk olabilir kesin sonuç kan testidir zaten bidaha kan verin diyeceğim ama zaten adetiniz biteli 4 gün olmuş
22_FN Hatice1907 canım benimde öyle olmuştu evde test yapıyodum pozitifti hemde 4 taneye yakın yaptım sonra kan verdim orda çıkmadı bi kaç gün sonra tekrar kan verdim 74 çık 😊