Eessrra Kızlar bu hastaneye giden varmı. Hangi doktora gidiyorsunuz ve doğum ücretleri ne kadar. Bu hastanede doğum yapanınız varmı memnun kaldınız mı hastaneden
esraizmirli Eessrra Saadet Ünsala gidiyorum ben çok memnunum normal doğum 2400 sezeryan 3200 falandı dahada yüksek olabilir tam emin değilim hastane çok temiz ebeleri hemşireleride iyi yakınımdan bir kaç kişi doğum yaptı çok memnun kaldılar
ikizannesi24 Eessrra ben esranur tolaya gidiyordum gayet de memnundum doğuma da geliyor kendisi doçent doktor
esraizmirli Eessrra evet orda yapıcam Allah izin verirse evet hastası çok fazla onu göze alarak tercih edin ama ben bilgisinden tecrübesinden eminim o yüzden tercih ettim
E-K-D Eessrra dolu derken doğuma gelmez mi yani çağırıldığında yada aynı anda doğum yapabilecek hastaları mı olur
Eessrra E-K-D orasını bilmiyorum canım ama gece doğuma girmiyormuş sanırım. Birde randevuyu hemen alamıyorsun 4 5 gün önceden alman gerekiyormuş
esraizmirli Eessrra orda geceleri doğuma gelen 1 ya da 2 dooktor vae onlarda +800 tl ücretle geliyorlar ben gerek duymuyorum kime denk gelirsem onunla doğum yapıcam gece olursa zaten tüm doktorlar iyi orda ki tüm işi nerdeyse ebe ve hemşireler yapıyor
ikizannesi24 Eessrra orda doğum yapmadım şehir değişikliği yaptığım için değiştirmek zorunda kaldım ama orda yapmak isterdim hastane de güzel doktoru da beğenmiştm
esraizmirli Eessrra kaç kişi doğum yaptı etrafımda hepside çok memnun kimse size orda kötü davranamaz merak etmeyin öyle bir lükse sahip değiller çünkü parayla gidiliyor sonuçta korkmayın bu kadar yani kaç haftalıksınız bu arada☺️
Eessrra esraizmirli 33 haftama giricem 2 gün sonra. Ya ne bilim çok korkularım var bazen burda da okuyorum ebeler hemşireler kötü davranıyormuş. Siz kaç haftalıksınız