Aleyna95 Gebeliğin ilk haftalarında kasık ağrısı yaşayan var mı bu normal mi ? Hafif ara ara ağrım oluyor
Tuba_123 Kasık ağrıları gayet normal canım. Kesenin oluşumu ve yerleşim haftaları olduğu için ağrı yapabilirmiş doktorum banada aynısını söylemişti. Kendini yormamaya ağır bişeyler kaldırmamaya çalış 😊
Aleyna95 Dikkat etmeye çalışıyorum. Biraz geriliyorum böyle olunca ister istemez korkuyorum 🙈🙈🙈😞 çokk teşekkür ederim içim rahatlıyor normal olduğunu duyunca 🙏 🥰
Tuba_123 Bende çok korkmuştum 1 buçuk aylıkken kanama yaşadım oda benim dikkatsizliğim yüzünden oldu. Ama senin için rahat olsun kasık ağrıları ve sık sık idrara çıkma olayları gayet normal. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşAllah 🤲🏻🤗
Aleyna95 Tuba_123 amin inşallah güzel dualarınız için ve içimi rahatlattığınız için çok teşekkür ediyorum 😍💜
Lilbabymom Bende nefesimi kesecek kadar kötü ağrı oluyordu. Bir doktor gaz sancısıdır dedi diğeri rahim büyüdüğü içindir, ağrı ile birlikte kanama olmadığı sürece sorun yok dedi. Ama zamanla geçiyor o ağrı. İlk haftalar çok oluyor
Aleyna95 Lilbabymom ya yaşayan birisinden bunları duymak insanın içini rahatlatıyor. İnternetten araştırma yapınca çok köyü şeyler çıkıyor bütün moralim bozuluyor ve korkuyorum 😞 bu yüzden çok teşekkür ediyorum içim rahatlıyor inanın 💜
Lilbabymom Aleyna95 sakın korkma içini ferah tut, dediğim gibi benim nefes alamayacak kadar ağrım olurdu zamanla geçiyor ❤️😘