Buketkucuk Fatma_7 bazıları bulantı sorunu geçse de bulantısının olduğu zamanlarda en çok etkilendiği, tiksindiği şeyden tiksinmeye devam ediyor malesef. Benim devam etmedi ama bazılarının ediyor ne yazık ki😥🤷🏻♀️
Fatma_7 Buketkucuk çoğu şeyi aştım ama bazı kokular hala beni çok yoruyor çok üzülüyorum her gün stres içindeyim 😔
Burcuckmk Fatma_7 29. Haftam.biticek hersey duzeldi soğanlı salcali yemekten tiksinmem gecmedi korkuyorum boyle kalicak diye 🙈
Buketkucuk Fatma_7 stres yapmamaya çalış bu daha kötü etkiler bebeğini ve seni, stres yapılacak birşey yok maske takarak soğan kavurup yemeğini yapabilirsin ben o dönemlerde öyle yapıyordum bir süre idare ediyoruz gebelikte herşeye🙈
Burcuckmk Fatma_7 ilk baslardaki gibi değil ama canim hafifliyor ilk haftalarda imkani yoktu o kokuya dayanmamin mutfaga giremezdim kapisindan gecmezdim bazen
Fatma_7 Buketkucuk sadece benim yemek kokum değil benimkini bi şekilde idare ediyorum ama apartmanın tüm yemek kokusu bende gün içerisinde kaç kez davlumbazı açmaya kalkıyorum Allah bilir 😊
Kediannesi123 Fatma_7 merhaba yanlış hatırlamıyorsam 19. Haftada falan kasılmalarınız oluyordu bebek bir yere toplanıp sertleşiyordu değil mi? Benim de çok yoğun oluyor iki gündür siz ne yaptınız nasıl bir çözüm bulundu
Fatma_7 Kediannesi123 17 18 haftalarımda oldu Doktor bir sıkıntı görmedi bebek yapıyor dedi şuan o şekilde olmuyor bi iki hafta yaptı o şekilde
Esraismail Fatma_7 bnde aynı sogan kokusunu severdim ama hamile kaldıgımdan beri kokuyu aldım mı midem bulanıyor. Kişiden kişiye değişir diyebiliriz ama bn suan 31+3 üm hala sogan kokusu aldıgımda midem bulanıyo.