paradiseeeeee Selam kızlar 20 ilk gömülü dişim bar aşırı ayrım bar dünden beri antibiyotik içiyorum rovagyl hiç bi etkisi olması ölüyorum günlerdir Ağrı’dan harın tekrar dişçiye gidicem 29 haftalıkhamileyim bu arada
Dilarraa paradiseeeeee gömülü 20lik dişi dikişli yapıyorlar sonrasında şişlik oluyor yeme içmen kesilir 1-2 hafta canım
leylosule paradiseeeeee ben çektirdim ama hamilelikten önceydi. Hiç de zor olmadı 1-2 gün ağrısı oluyor okadar korkacak bir şey yok
paradiseeeeee OzgeAlya 3 aylıkken gitştm doktor antibiyotik verdi geçti doğum sonrası çekebilirim dedi 20 ilk diş cıkmıyor baskı yapıyor ondan agrın oluyor diyor ama 2 gündür ne antibiyotik ve parol fayda etmiyor ölüyorum Ağrı’dan
Lulemom Daha önce film çektirmiş miydiniz. Diş gömülü ama çıkma yönündeyse çıkarken 1-2 hafta ağrır sonra geçer. Normalde hamile olmasanız da Ağrıyan gömülüyü çekmek istemezler. Çekince şuanki ağrıyı arayacağınız için. Tabi yine hekim daha iyi bilir.
paradiseeeeee Lulemom filmim yok malaef yeni çektirmek lazım daha öncede gömülü 20 ilk diş çektirdim 2 dikiş vardı öyle agrım falan olmadı ya sadece yüzüm şişmişti ama şimdi doktor çekmek istemiyor çok çok zorda kalırsan file çekerim dedi bakalım yarın ola hayır ola
paradiseeeeee Dilarraa evet biliyorum napim şuan ki agrıyı yaşıycama 1 hata şişeyle çorba içmeye razıyım napim
paradiseeeeee leylosule bende çektirdim önce şişmişti benim hatamdan ötürü buz koysaydım şişmezdi 1 hafta pipet çorba içmiştim agzımı açamıyordum
Gamze-34 paradiseeeeee çektırdım yanı ıltıhap olacak dedıler ıltıhap olmaktansa çekmek daha ıyı dedıler
paradiseeeeee Gamze-34 kaç haftalıksın peki canım ya teknoleji ilerledi şimdi hamileyken herşey oluyor kanal tedavisi de oluyor ilaç da içiliyor diş de çekiliyor
Gamze-34 paradiseeeeee benım 15 artı 2 ıltıhaplı deıldı şuan çok araştırdım 4 tane dogım doktoruna sordum hepside ıltıhaplı olmqktansa çektır dedıler lokal yaptı çenem falan uyuşmqdo lıdocain kullandı ılaç bısey daha yaptı onu anlamafım umarım onun gelışımını engelleyecek bıse yapmamışmdır yanı ben ıltıhap olacaksa çekelım ozaman dedım doktorlarda çektır dedı hatta bı doktor trafık kazası gecırsenız ozamanda mı sze mudahale edılmıcek dedı
Gamze-34 Gamze-34 iltihap tum vucudu etkılıyor dedıler gercı antıboyotıkten de bısey olmaz burada da baktım çektıren çok yanı rahatladıma ama baya
paradiseeeeee Gamze-34 inşallah bende rahatlarım dua edin bana lütfen 🤲 yarın gideyim doktora bakayım ne diyor