Maliefem Zera_ER hastalanır en azından 40 çıksın bizde 13 günlüğüz battaniyeye sarılı yatıyor uzun kollu giyiyor onlar daha minicik
Burcum Zera_ER şafak 39 oldu az evvel😊 bakalım oğluşum kaç gün beklicek. İsmi ne oldu senin yakışıklının💙
Zera_ER ozdenarda güzel burunlu nazlı Duruyu nasıl sevcez kim bilir 😍😍😍 Bütün kızlar gece gündüz Duru bekliyoruz 🤣 Bide oğluşumdandaa yakışıklı Bulut 'u 😍😍😍 doğurun benide teyZe yapın 🐣🙈🙈
Betulsarda Zera_ER teyzesini yesin Bulut ❤ bi Duru'muz gelsin hayirlsiiyla da 💃 senin oglusundan yakisiklisi varmiydi ya? Hokka burunlum😎
Maliefem Zera_ER terlesin sırtına sırt bezi koyarsın terini alır benim 2. Bebeğim anlıyorum dediklerini zaten canım:) onları canı kanı ne ki kısa kollu giysin tabi senin tercihin yine de anneler en iyisini bilir bebeğin için nasıl uygunsa onu dene soru sorduğun için cevapladım
Esa Şubat sonu doğdu hiç kalın giydirmedim o zaman bi uzun kolu badi giydiriyodum dışarı çıkarken ya battaniyeye sariyodum ya da peluş yelek giydiriyodum 2. Aya doğru kisa kol giydirmeye başladım disari çıkarken üstüne hırka giydiriyodum simdi 3 aylık evde askılı çıtçıtlı badiyle duruyo dışarı çıkarken ince eşofman üstüne tişört o kadar. Uzun kollu penye tulum giydirebilirsin ya da kısa kollu badi altına penye eşofman normal çorap giydirip üstünü penye battaniyeyle ortebilirsin kafası ve sırtı sıcaksa üşümüyordur öyle tut baktin her yeri soğuk uzun kollu giydirirsin söylediğim kıyafetler 22 derece sıcaklıktaki evler için uygun evler şimdi 27 30 derece sen düşün yani bide mesela sen usuyorsun diyelim ona bi kat fazla giydir
Zera_ER Esa benm üşümem gibi bisey mümkün değil😂 yok azalttım simdi icindeki boddy i cıkardım. Battayelerni kaldırdım zaten ince müslinle örtüorm smdilik bi emerken terlio kurban olduğum😍 40 ı cıksın azck daha inceltcem teskkr ederm bu arada❤️
poyrazege111 Zera_ER benim de 45 gun oldu doğum yapalı uzun kollu giydiriyorm mecburen ama terliyor evimiz de serin ama çok terliyor ne giydircemi sasirdm