Senaninmasali Kızlar 31 haftalık gebeyım ama bebegım hıçkırmıyor hıc yanı hareketli ama bazıları dıyor hıclkırıyor DİE ama nasıl hıssedılıyor hıckırması 🤦♀️
EEEEEEL Senaninmasali vllh cnm iyi oldu bu soruyu soran aslında bende merak ediyordum. Ama bazen bebeğin olduğu yerde karnımın altında kalp atışları gibi hareketler oluyor. Sanirsam öyle ama yanlış da biliyor olabilirim
EsmamM18 Senaninmasali valla bende anlamıyorum. Bebek hıçkırımca nasıl bir şey oluyor. Hareketli hatta çok hareketli belki hıçkırıyordur 🤣 doğunca hep hıçkırcaklar zaten 🤣🤣
Seda-34 Senaninmasali ben sıklıkla hissediyorm 25 haftalığım. Çok uzun sürmüyor ama yaklaşık 1-2 dk falan sürebiliyor bazen. Hareketten farklı bir his oluyor aynı bölgede ritmik bir şekilde her sniye pıt pıt pıt bi vuruş gibi oluyor kalp atışı gibi. Hissetmemeniz normaldir belki de bebeğin poZisyonuyla alakalıdır ya da belki daha kısa sürüyordur. Doktorunuza hiç bahsettiniz mi hıçkırık hissetmiyorum diye
Mrv24 Bende 31 haftalığım. Bu aralar çok hickiriyor. Sabah akşam gün içinde hep. Böyle aynı yerde pıt pıt atıyor değişik bişe yani. Bir süre sonra geçiyor. Kızımda çok hickirir di oğlumda aynı
Nisanannesi4 Minikarpuz Bende pıt pıt diye atıyor kalp atışı gibi ama 7 8 dakika sürüyor bu da mı hıçkırıktır ki? Çok uzun sürüyor bana göre acaba elleri mi oynuyor yoksa hıçkırık mı çözemedim 😊
oykuduru21 Senaninmasali ritmik hissedersen mesela 5 saniyede bir pıt pıt içerden hissedersin hareketini o hıçkırık oluyor bu aralar çok hıçkırıyor benimki 👼🏻😄
didemturn Nisanannesi4 benimde uzun sürüyor 2 dk nın üzerinde çoğu zaman birde hemen hemen her gün hatta gün içerisinde 2-3 kez bile hıçkırıyor
Nisanannesi4 didemturn aynen öyle gün içinde 2 den fazla ve 5 dakikadan fazla oluyor bu kotrolümde doktoruma sorucam. Sağlıklı olsunlar da hıçkırsınlar 🤗
birmelekannesi_ 32 haftaligim ksrnimin alt kismi uzunca bi sure pit pit atiyir hickiriktir herhald edemi ama yukarida olmuyor kasiklarima yakin oluyor
Senaninmasali Kızlar kalp atış sesı gelıyo tık tık diye ama kalbimden mi karnımdan mi bılemıyorum ya 🤣🤣