Minikpandam1 Kızlar merhabalar bir şey danışcam size ben biraz şiddetli hapşuruyorum ve bugün eltim bana çok şiddetli hapşurmak riskli bir şey dedi yeni gebelerde bu arada 8 haftalığım hapşurmamıda mı tutayım ben artık aklım allak bullak 😢
Tugcem50 Minikpandam1 şacmalık hiç bişey olmaz internetten araştır da bak doktorlarda acıklama yapmış bu konuda
arisin_annesiii Minikpandam1 hapsur be nolcak başta herşeyden korkarız zaten ama birşey olmaz merak etme
Esra-dmr Minikpandam1 eltim çok konuşma sen deseydin ☺️ Benim alerjim var güneşi gördüğüm an üst üste kaç kez hapşırıyorum . Normal vücut fonksiyonu bunlar engelleyemezsiniz ki. Sen boşver korkutma kendini bişey olursa diye Allah’ın izniyle iyi bebiş 🙏🏻☺️🥰
Esra-dmr Minikpandam1 sakınma boşver tutmak daha zararlı . Herkesin her konuda fikri var he de geç sonra bildiğini yap 🥰
Nslhnsmsk Ben çok hapşuruyorum hiç bir şey de olmuyor öyle hapşurmakla bişey olsaydı hepimiz hastane de doğuma kadar kalırdık bebeğe bişey olmasın diye herhalde saçmalık boş yere korkutuyorlar dinleme öyle kişileri bence
Minikpandam1 Nslhnsmsk herkes bir şey diyor ya valla dönmeye uyumaya gerinmeye hapşurmaya ödüm kopuyor
Gulyuksel55 Saçmalamayın Allah aşkına hapşırığı tutmak daha riskli felçlere inmelere neden olabiliyor üstelik hamilesiniz yani parmakla burnu tutarak hapşırığı engelleyemeye çalışmak bile tehlikeli
Varol123 Minikpandam1 yok artik daha neler gayet insani birsey hapsurmak öksürmek falan ben transferimi yaptirdiktan sonra aksi şeytan ne yediysem sanki boğazıma takıldı surekli bi öksürme gereği duydum masallah bebeğime diyeyim annesini birakmadi sizde hic takmayın o tarz konusanlari