Hhhzzzlll3545 Arkadaslar prilam iciyorum dramamin iciyorum hala midem bulaniyor baska bi cozumu olan var mi kafayi yicem ilk gebeligimde bu kqdar fazla degildi 😪
Masalannesii Hhhzzzlll3545 nasıl kullanıyorsun canım prilam ilacını etki eder normalde ben içmedigim 1 gün kendime gelemiyorum mide bulantısından
AysDemir Hhhzzzlll3545 Zofer iç canım benim tek çözümün o oldu 4 bulantı hapı denedim artık bulantıdan çıkarmaktan bıkmıştım Zofer çok güzel
momsboys Hhhzzzlll3545 valla yok bacım bende 5. haftamdan beri kullanıyorum 24 haftalıgım hala ara ara bulantım kusmam oluyor 20. haftamda baya toparladım ama.
Ecenurcevik Hhhzzzlll3545 zofer diye bir ilaç var bende çok ağır mide bulantıları çektim hiç bir ilaç iyi gelmedi zoferden başka doktoruna git değiştirir canım
Hhhzzzlll3545 AysDemir yaa doktora danisayim ondan yazsin madem 3 tane ilac iciyorum genede yedigimi cikariyorum hic halim kalmiyor
Hhhzzzlll3545 momsboys ilk gebeligimde de bulantim vardi ilacsiz bi sekilde 16 haftaya kadar geldim gecti ama bu feciii anlamiyorum bu kadar farkli mi olcakti 🤦🏼♀️🤣 daha 9 haftalik hamileyim 3kilo vermisim resmen
Masalannesii Hhhzzzlll3545 anladım canım etki etmesi gerekir aslında ama sen doktoruna danış bakalım ne diyecek
momsboys Hhhzzzlll3545 bende ilk hamileliğimde 16. haftaya kadar kötüyüm bunda 24 oldum devam ediyor 😭😀
Hhhzzzlll3545 momsboys dmek ki hamilelikler degisiyor cinsiyet degismesede kiz mi acaba falan diyor herkes de supriz olabilir yani :)
Hhhzzzlll3545 Ecenurcevik sorucam canim tesekkur ederim 10 tane ilac icmektense degistirmek dha mantikli gorunuyor