dugmeninannesiii 28+5 günlüğüz. Sol Kalçam çok ağrıyor batıyor sıcak su torbası koysam bi zararı olur mu ?
Di62 dugmeninannesiii doktorum kasık agrım için günde bir saat su torbası koy demişti riski olsa koy demezdi sanırım sende doktoruna danıs istersen
Eylul58 dugmeninannesiii Sicak uygulama bel ve karın çevresine önerilmiyor diye biliyorum erken doğumu tetikleye bilir
Gzdehnm dugmeninannesiii valla ben 20lü haftalardan beri sıcak su torbası ile yaşıyorum. Belimde fıtık var sol kalçam inanılmaz ağrıyor 😔
Di62 plakayerli evet kasığıma doktorun önerisi ile tabiki . 14. Haftamda söylemişti günde bir saat için oda agrımdan dolayı neden şaşırdınız
plakayerli Di62 çünkü hep tam tersini duymuştum işte sıcak suyla bile banyo yapmayın ılık suyla yapın sıcak doğumu tetikler gibisinden o yüzden şaşırdım bu doktora
Di62 plakayerli dogumu tetiklemesi için bebegin biraz büyümesi gerekli sanırım doktor sonucta daha iyi bilir. Sadece bir ay dediğine göre
beybikos dugmeninannesiii doktoruna sormadan bişey yapma canım. Bana sıcak suyla duş bile alma demişti.