NagihanB Merhabalar. Ben 2li tarama testi yaptırdım 1300 çıktı, yani 1300 de 1 down sendromlu olabilir denildi. Ama bu testin güvenirliği %87 imiş. Doktor nift testinden bahsetti, yaptıran var mı? Veya yaptırmaya gerek var mı?
Ozlem23 NagihanB burun kemigi ve ense kalınlığında bı sorun yoksa yaptırma bence çünkü oda çok pahalı yine sen bilirsin sonuca göre gebeliğini sonlandırmaya dusunuyosan birşey diyemem
Ozge0200 NagihanB benimde yüksek geldi sonuçlar aynısı dedi ama yaptırmadım 3 lü tarama yaptı onu bekliyorum ama kesin olur demiyor zaten bende aldırmayı vs düşünmediğim için önemsemedim açıkçası ve çok kişide böyle çıkıp hiç bir şey olmadan sağlıklı bebişler var şükür çok kafaya takma canım rabbim ne yazmışsa o tabi aldırmam diyorsan üzülme hiç
Banubaytok NagihanB inanma sakin banada dediler sıvı alincak derse kabul etme bunlara bakma yaştan dolayi ole cikiyo
Sibelinannesi1 Ozlem23 Kızlar benim de ikili tarama testim 1/762 bebekte risk varmış üzüldüm dedi karnından sıvı alcaz izin vermedim ne yapmalaym
Dilayyykk Benimde ikili test sonucum 1000 de 1 çıktı gittiğim doktor bu testleri önerdi 3 tane labaratuvar numarası verdi. Doktora güvenmeyip iki farklı doktora daha gosterdim sonucu, temiz olduğunu söylediler. Test yaptırmadım.
Mishon Ben nifty yaptırdım,fiyatını net hatırlamıyorum ama ikiliden biraz daha pahalıydı,bi çok sendroma bakılıyor ve 3 lu teste gerek kalmıyor sonrasında yanı cok daha kapsamlı ve çok kolay oluyor,evine hemşire gelip kan alıyor okadar ❤️
Mishon İlgilenen olursa ben çok araştırmıştım Genoks die bir labaratoarda yaptırmıştım,hatta cinsiyetinide öğrenebiliyorsun ama türkiyede yasakmış ondan söylemediler
NagihanB Hepinize çok çok teşekkür ederim, insan ister istemez tereddütte kalıyor. Allah razı olsun 🙏🏻🤗
Ozlem23 Sibelinannesi1 eğer aldirmayacaksaniz her şekilde kabul ediyorsanız yaptırmayın bence nifty testide yaptırabilirsiniz ama karından sıvı alınması daha kesin sonuç veriyo benim haftam geçti diye nifty yaptırmıştım annenin kolundan kan alıp bebeğin genlerine bakiyolar ama ikiside pahalı işlemler
Ygmr89 Benımde 260/1 cıktı riskli dedıler fetal dna onerdıler ama ben başka bır hastane tarama testımı tekrar yaptırdım bakalım bugun yarın cıkacak sonuc oda rısklı cıkarda dna yaptırıcam
Sibelinannesi1 Sibelinannesi1 bende doktora danıştım senden acil kan slip alıp yurt dışına göndermemiz lazım dedi şuan durumum yok yaptıramicam yani
ftmprnc Benim de 2 li taramada mom degerim 3.88 çıktı. Yaşım 28 . İki doktora da göründüm göbekten sıvı almayı asla onermediler .NİFT testi yaptırcam yarın. İnşallah bebeğim sagliklidir endişeliyim.