Ekubrac Dogumdan sonra emdi oglum cok sukur ama gogus uclarim yara cok fena artik dayanamiyorum acisina emziremiyorum arkadaslar onerisi olan yazsin lutfen cok zor😯😯
DilanArven Ekubrac gebelik egitimine gittigim okulda ebe Memelyn diye bir sey onerdi daha kullanmadim ama bu yeni bir urun faydasini cok göreceksin dedi boyle aparat gibi bir sey surekli takabilirsin ikinci gebeliginde bile kullanabilirsin koruyucu ozelligi varmis.
Haziranannesii Ekubrac bana birisi bu tahinlerin en üstünde yağ olur ya onu demişti çok iyi geliyor diye
Melikeyigit Ekubrac karabaş tohumu var onu kaynat suyundan pamuk yardimi ile sur canim iyi geliyor bende cok yasadim cok sukr gecti .😊
Neroizm Burada yeni dogum yapmis bir anne her seyi denedim olmadi ama ayva cekirdegini bir bardak suda beklettim sabaha kadar jel gibi oldu onu surdum catlaklara cok ise yaradi yazmisti kimdi hatirlamiyorum ama aklimda kalmis. Dogal bir cozum isterseniz deneyin.
Sunaberkan En iyisi en yararlısı Hindistan cevizi yağı sür canım birebir. Hem onu sürdükten sonrada bebek emzirebilirsin bebeğede faydası olur zararı Yok. Tamamen doğal. Faydaları say say bitmez
GldnUysll 6 veya 7 adet ayva cekirdegini yarim cay bardagi suya atip surekli.karsitirin jel oluyor direk onun surun kimyasal icerikli kremlerden cok cok faydali ablamda ayni durumdaydi kullandk ve o gun iyilesti bende doguma gitmeden once kucuk bi kavanoza yapip yanimda götüreceğim
rabia_rabia Ekubrac İnstagram’da bir hesap var. Silverette Türkiye diye, gümüş göğüs kapakçıkları satılıyor. Gümüşün saf iyileştirici özelliği sayesinde göğüs yaralarınızdan kurtulabilirsiniz. Tavsiye ediyorum. Mutlaka bir bakın 😌 geçmiş olsun