SedanurAydnAta Kızlar 16+2 haftalık hamileyim doktorum geçen ay vitamin ve omega 3 vermişti bu gidişimde aynı ilaçlara devam ama kan ilacı ve kalsiyum ilacı da kullanacaksın dedi. 4 tane ilacı benim gibi aynı anda kullanan var mı 🤷🏻♀️
Sedaby SedanurAydnAta sabah ac karna kan ilaci , tok multivitamin. Aksam yatmadan once magnezyum kan ilaci ve balik yagi😔 4ilac gunde 5kez
Aysun2834 SedanurAydnAta cnm bende 12den 20.haftama kadar sadece demir ve omega3 kullandım şimdi demir ,omega3 , b12,magnezyum ,devit 3 kullanıyorum malesef değerlerim bir anda düştüğü için
Liladrian Evet ben de 4 adet kullanıyorum. Omega-3 , kan ilacı, siyatik ağrım sebebiyle başladığım B12 vitaminim ve son olarak magnezyum vitaminim var.
Cigdem91 Sedaby multivitamini doğuma kadar mı içicez acaba ya ? Bende troit ilacı kan ilacı d vitamini ve multivitamin içiyorum çok gibi ya 😥🤦♀️
Sedaby SedanurAydnAta kan ilaci bende de mide bulantisi ve bagirsak problemi yapiyor ama napalim bebeklerimiz icin katlanacagiz canim 😔 onlar iyi olsunlar da☺️
Goncagp Benimde aynı bi de ekstra Demir vitamini var yağ gibi 🤦🏻♀️ Onları kullandığımdan beri kilolar aldı başını gitti 😒
Sedaby Cigdem91 vitamini doktoruma sordugumda emzirme doneminde de kullanman gerekiyo demisti. Bende kilo alirim diye cok korktugumu soyledigimde vitamin eksikligin olursa vucudun surekli eksik olan vitaminleri ister surekli yemek yersin verdigim ilaclar kilo aldirmaz demisti. 7aylik hamileyim toplamda 4kilo almisim😲
Melikeb19 Kalsiyum magnezyum kan ilacı(2) decavit troit etti mi 6 🤣 mantar için verdiği krem fitil antibiyotik derken yıldım