Zhrblt Kızlar 27 haftalığız 1250 gramız. Arada karnıma toparlanıyo böyle derimin altında dokununca karnıma sanki ona dokunacakmış gibi çok yüzeyde oluyo. Böyle olmasının sebebi ne ki acaba bi sıkıntısı mı var normal mi
tugbakadir Zhrblt ben de bugün 28 haftalık oldum aynı dediğin şeyler oluyor bende de😊 hatta böyle o kadar yakından hissediyorum ki içim bi acayip oluyor 🥰 Rabbim bebeklerimize sağlık versin 🤲🏻
NAZ2333 Zhrblt buyuyo bebis buyukdukce hareketleri daha da belirgin oluyo bazen kolunumu ayagini mi dayiyo karnima anlamiyorm.ama yumruk gibi hissediyorm bende 26+4haftaligim
Dilaraa06 Zhrblt büyüyo annesi çok normal aynı şeyleri bende yaşadim hala da yaşıyorum ve ilerleyen haftalarda inan o hareketler daha da sertlesiyo bazen canımı yakıyo oğlum 💙👼
Dbe24 Bende 25+5 haftalığım bugün bende dikkatimi verdiğimde farkettim sanki kafasını falan dayıyormuş gibi sert oluyor dokundum geri çekildi hatta ama çok güzeldiiii 🤗🤗
Bedis94- Bi ben mi anlamıyorum 34.haftama giricem yarın hala kafası mı ayaklarımı falan diye hareketlerinden ayırt edemiyorum