Merimex archmom inşallah oğlumda kendine gelir bir an önce dayanamıyorum göremedim onu sarılamadm sadece fotoğraf gosterdiler
archmom Merimex sen hiç merak etme canım ek kısa zamanda görürsün insallah kuzunu . Kilosu daha düşük haftası daha erken dogan bebişi ailesi 10-15 gün sonra aldı . Güç ver bebeğine uzaktan da olsa . Kendi kendine nefes alabilsin . Sonrası kollarında insallah 🙏🏻
Mommy_006 Merimex risk die herkese söylenio, bi de ortalıkta hastalık varken almamaları hayr görünüo🙏🏻 sütü yavas yavas artırcaklar hızla kilo alacak 1 haftaya sonra da 10güne toprlanır cıkar annesi sen sağlıklı beslen ye sütün bol olsun besleyici olsun insallah🙏🏻
aynuray16 Merimex dualarım sizinle bebeğinizle sağsalim çıkın hastaneden kucak kucağa sarılın bir ömür boyu…
archmom Merimex onlar bizlerden daha güçlüler . Hayata sımsıkı tutunur annesi merak etme sen . Moralini bozmaki sütün etkilenmesin . Sütünle destekle kuzunu 🥰
heyecanli1anne Merimex Allah yardımcın olsun kardeşim. Evladını sağlıkla kucağına alasın insallah en kısa zamanda.. Dua edeceğim 🧡
Tugcee0603 Umarım en kısa sürede kendini toparlar Allahim hayırlısıyla kucağınıza alıp kokusuna doymayı nasip etsin. Sizlere bağışlasın 🙏
archmom Merimex insallah baslarlar . Ama sen kendini üzer hırpalarsan basladıklarında verecek bir sütün olmaz . Bizler artık anneyiz bebişlerimiz için güçlü olmak zorundayız . Hiç kötüyü getirme aklına lütfen 🙏🏻 hersey yoluna girer. İyiyi çağır iyiyi hayal et canım benim . Allah yar ve yardımcın olsun 🙏🏻
Feride34 Merimex canım aman sakın nabıyosun motive et çocugunla konuş iyi oldugunu hissettir ona bende 30 haftadyım 4 gündür yatıyorum yoksa benide hemen doğuma alıcakları korkma olursada yapıcak bişey yok 2 kilonun altında olanları küvezde pek bekletmiyolar ve sen kendini ne ladar iyi hissedersen oda hisseder ne kadar beklerse 1 gün 1 gündür bizim için yan odadaki bayan 31 haftada yaptı doğumu dün su yutmuş bebegi ama saglklı sadece premature
Merimex Feride34 2035 gram doğdu şuan kaç bilmiyorm akciğerleri gelişmemiş oyuzden riskli durumu dedi.
Eelcinn Merimex Allah bebeğinizi size bağışlasın. Ben bizzat kendim prematüre bebeğim. 1.750 gram doğmuşum ve düşünün 30 yıl önce, teknoloji ya da imkanlar bu kadar gelişmemişken. Ama gayet sağlıklıyım, diğer çocuklardan bir farkım hiç bi zaman olmadı 😇😇🤗🤗