Yaseminsrvt İçen annelerimiz günde kaç tane tüketiyor acaba ? Tiksinmek için herşeyi yaptım ama malesef beceremedim .🥺
Cevirmenannee Yaseminsrvt kaç haftalıksın canım ? Öncelikle her hamilelik bir değil bunu sakın unutma kimi çok içer bişey olmaz kimi 2 tane içer ama sıkıntı yaşar. Tavsiye olarak sana şunu söyleyebilirim ben bebeğimi hissedene kadar içmeye devam ettik bırakamadım çünkü denedikçe olmuyordu olmadıkça da strese giriyordum ve bu bebeğime daha çok zarar veriyordu sonrasında yavaş yavaş azalttım günde 5 taneye indirmiştim 1 paketten bebeğimi hissetmeye başladıktan sonrada birden bi tiksinme geldi aklıma bile gelmiyor artık sigara bi kaç günde bir 1 tane falan içeyim diyorum yarısını bile içemiyorum kasma kendini ve yapabileceğine inan. ❤️
Truman Üzgünüm ama içine çektiğin dumanla onun bir faanus içinde olduğunu düşün . Dumanlı bir faanus . Bende içiyordum bebek istediğim için 1 sene önceden bıraktım . Umarım içinden gelir tiksinirsin en kolay o şekilde olur . Çünkü azı ve ya çoğu yok bana göre bebek ve sigara yan yana bile olmamalı
Truman Ayrıca kötü düşünme yapamıyorum , yapamam nasıl olur şeklinde . Emin ol sen onun annesi olarak onun için en iyi şeyleri hisseden tek kişisin . Sigara ne ki , kendine inan yapabilirsin