Alinamoms Kızlar 2 gündür karnımın üst kısmında tatlı hafif bir kaşıntı var kaşımıyorum ama bu çatlama belirtisi mi acaba bebe yağı kullanıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum bide normlde karnımın alt kısmından başlaması gerekmez mi terslik bende mi benim üst kısmı kaşınıyor 🤦🏻♀️😂
Emel0108 Alinamoms doktorunuzla paylaşın lütfen gebelikte kaşıntı bazen gerçekten önemsiz oluyo ama tam tersine çok ciddi bi sorunda olabılır.
Cevirmenannee Alinamoms ben kaşıntım olduğunu söylediğimde çatlama belirtisi olduğunu söylemişti ama bebe yağı çok engellemeyebilir hindistan cevizi yağı, kantaron yağı, badem yağı falan sür buna rağmen çatlarsan eğer genetik olabilir
Burcin-98 Alinamoms benim de göbeğimin yanlarından başlamıştı kaşıntı çok tuhafıma gitmişti,sonra bi sabah bi baktım kızarık şekilde çatlamıştım sonda göbeğime doğru yayıldı🙄
Alinamoms Emel0108 tüm vücudumda olsa biliyorum ama bu sadece üst kısmı ve hafif yanlarda iç karnım dar şuan 5 aylık hamileyim ama 8 aylık gibiyim resmen 🤦🏻♀️
Cevirmenannee mercimeginanne aslında çatlayınca değil çatlayacak olmanın belirtisi çatlamadan önlemini alırsa çatlamaz bide kaşımaması daha iyi 🤭🥰😂
mercimeginanne Cevirmenannee oyyy oyyyy ben neler kullandım 12. haftadan beri çatlıycağı varsa çatlıyor malesef 🤷🏻♀️
Cevirmenannee mercimeginanne işte genetik olabiliyor çoğu ben 31 haftalığım daha henüz bir çatlağım olmadı karnımda çok çok az bacaklarımın ön tarafında vardı onlarıda kantaron yağı sürmeye devam ederek azalttım çok şükür 🤭
Burcin-98 Alinamoms kesinlikle kaliteli güzel çatlak kremleri var bol bol nemlendirmek gerekiyor ne yazık ki🤗
Alinamoms Cevirmenannee evde kantaron yağı var bende sürüyim genetik olsa hiç çıkmaz ne annemde kardeşimde kuzenler teyzeler kimsede çatlak yok bu ailenin bedevisi bi benmiyim bugün çok tırstım ve gerçekten içten içe çatlıyomuş hissim var off 😔
mercimeginanne Cevirmenannee kantaron bende işe yaramadı ya en son lierac aldım o biraz iyi geldi sanki
Rabia63 Benimde karaciğer enzimlerim yüksek cikyo napabilirim ondan olabilir diyolar kasintim bacak ve karinda
Alinamoms Rabia63 mutlaka kan vermen lazım çoğu yerde kaşıntı varsa benim kardeşimde de oldu gebelik kolestazı olmuş meğer merhemle geçti
Cevirmenannee Alinamoms ama üzülmeeee bebeğinden bi anı olarak kaldığını düşünürsün yumurta çatlamadan civciv çıkmaz ❤️eğer geçmezseee ki erkenden başlarsan yağ sürmeye geçer diye umuyorum 😇
Alinamoms Cevirmenannee inşallah kuzum haklısın valla o sağlıklı olsunda çatlak falan çokta umrumda değil valla 😊
Cevirmenannee mercimeginanne ben katkılı bişey kullanmak istemediğim için bitkisel kullandım işe de yaradı çok şükür göğüs uçlarıma da sürmeye başlayacağım çünkü son ay ebemde tavsiye etti 😇