Merveemervee1 39.haftamdayım bebek kasılması ve bebek hareketsizliği normal mi???? Doktorum 3 saatte 1 hareket etmezse kesin gel dedi kasılma var ama hareket yok sizce doğum belirtisi mi?
Balarisi23 Merveemervee1 doğum belirtisi olabilir haftanız da uygun ama bebeğin haraketlerini hissetmiyorsanız doktora gidin içiniz rahatlar en azından riske atmayın
Merveemervee1 Balarisi23 bugün kontrolüm vardı gittiğimde de etmiyodu nstde ultrasonda kalp atışları iyiydi ama tekrar gitsem mi sizce
Merveemervee1 Sermec27 doktorum nsten iyi çıkmasa doğuma alacaktım seni ama yine de hareketsiz olursa gel dedi sizce biraz daha beklemeli miyim
Emel91 Merveemervee1 ufak ufak ediyorsa korkmayın ama içinizin rahat etmesini istiyorsanız gidin bende aynı durumu yaşadım bebeğin alanı daraldığı için eskisi gibi hareket etmemesi normal dedi ultrason da su ve kalp atışlarıda normalse bi sıkıntı olmuyor
Merveemervee1 Emel91 bugün gittiğimde suyu ve kalp atışları iyiydi ama doktor 3 saatte 1 etmezse kesin gel diyince biraz korktum bide kasılmalarım sıklaştı sanki
Emel91 Merveemervee1 doktorunuza danışın o zaman zaten son günler her an nolcağıda belli değil okuduğum kadarıyla herkesin belirtiside bir değil