AnneyimHamileyim DerinBaran Benimde ilk kızımda öyle olmuştu en son zamana kadar bulamamıştık ve her kafadan bir isim çıkıyodu sonunda Damla koyduk ikinci kızıma hamileyim geçen hafta cinsiyetini öğrendik ve kimse karışmadan ismi hazır bile Azelya koycaz insallah 🌸🙏🏼
Thesra DerinBaran Nasıl bir isim düşünüyosun peki mesela yeni isimlerdenmi fazla duyulmamış isimlermi dini mi
DerinBaran Thesra yeni isimlerden istemiyorum herkes arya alya mila mira etrafımda tanıdık yada duyulduk isimler artık Ayşe Fatma Zeynep bile değil bunlar oldu 🙃🙃
DerinBaran Liladrian Thesra Thesra peki sence (derin)nasıl şuan etrafımda sıcak bakılan tek isim diyebilirim istediğim
Thesra DerinBaran Anladım canım ozaman talia,armin,milena,mislina,berra,buğlem,elisa,eliz, Elizan,elis,cemre,alisa aklıma gelen bunlar şimdilik☺️☺️
DerinBaran AnneyimHamileyim allahım uzun ömürler versin 🙏 ben aslında DERİN olarak karar vermiştim ama günler azaldı ve yaklaştıkça seçenek sunuyorlar kafam ister istemez karışıyor 🤦♂️
AnneyimHamileyim DerinBaran İçinden hangi isim daha çok geçiyorsa onu koy canım 😉 hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini