Busraharik Muayeneye diye geldik ve doğurdum 🥰 6 saat sancı çektikten sonra prensesime kavuştum 🥰 Allah herkese bu anı yaşamayı nasip etsin🙏🏼
arisin_annesiii Busraharik kaç haftalıktiniz canım bide yürüyüş çay squat vs bisey yaptın mı doğum öncesi
aydinaleyna61 Busraharik 35+2 deyim dün 1cm açıklığım varmış onu öğrendim sancımda çıktı bugün nst de sizin açıklığınız ne kadardı acaba bir de bebeğiniz kaç kilo doğdu
Mervekaynak Busraharik Allah analı babalı büyütsün kaç kilo girdiniz doğuma özellikle doğum için yaptığınız bişey oldumu
Busraharik aydinaleyna61 aynı şekildeydi benim de ilerledi yatış yapıldı suni sancıyla desteklendi epidural oldum
cgelmas Busraharik suni sancı nasıl acaba epidurali almaktan memnun kaldınız mı ? Benim de yarın yatış yapılacak gelmedi hala bebeğim suni ile açılmayı sağlıcaklar epidurali takarız dedi dayanamadığın yerde dedi
Busraharik cgelmas suni sancı gerçekten korkmayın ama çok zorlandım. Epiduralin bende hiç bi etkisi olmadı boşuna para bence
cgelmas Busraharik tabii herkese göre değişiyor orası var suyunuzu patlatmadı mı doktor direkt suni verdi