Sedagb Haticecakirr beslenmenize dikkat edin. Tuzlu yiceklerden filan uzak durun. Tansiyon hamilelikte riskli bir durum. Kendinizi takip edin.
nirvana95 Haticecakirr benimde aynı 10. Haftada aynı sıkıntı oldu ama ben sürekli şalgam ve turşuya yüklenmiştim bıraktım hemen düzene bindi çok şükür ama siz yemenize dikkat edin
Asli61 Ailede genetik de varsa cikar bende ayni dertten muzdaribim 1 haftadir 14-9 doktor sınırda dedi gunluk limonlu su icerek dengelemeye calisiyorum
justwaiting Haticecakirr limon tam aksine düşürür, iyice araştırın tabi yine de her şeyin fazlası tabiki zarar. Doktor tansiyon takibi istedi mi ?
Asli61 Haticecakirr limon dusurur tuz cikarir eger yuksekse limonlu yiyebilirsinz benmde hep yuksek doktorum limonlu su icebilirsin dengelemk icin dedi
Haticecakirr justwaiting hayır istemedi ben 2 gündür ölçüyorum acaba bir sorun var mı falan diye hep 14-9 larda çıkıyor
Haticecakirr Asli61 tuzu pek tüketen bir insan değilim aslında ama 2 gündür neden böyle anlayamıyorum 🤷♀️
Haticecakirr nirvana95 aslında ediyorum ama yine de biraz daha dikkat etmeye çalışıırım teşekkür ederim 😘
nirvana95 Asli61 büyük tansiyon yemeden kaynaklı küçük ise stres can sıkıntısı gibi psikolojik olarak yüksek çıkarmış bana da öyle dedi doktorum