yasemin333 Dilarraa ayyy kesinlikle almayın bakmayın 65 cm yazdığına hortumuyla arka ayağını uzatıp ölçmüşler o şekilde 65 cm oluyor bebekten küçük yani😁 instagramda falan gördüğünüz bebeğin üstüne yattığı filler gibi değil büyüklüğü
Dilarraa Bedis94- sipariş detayında adres farklı bir yer yazıyor ben memleketteyim köyde acaba köye mi gönderim yapmıyorlar bir bilginiz var mı
Dilarraa Esmualla https://www.ciceksepeti.com/yumusacik-uyku-arkadasi-pembe-fil-tam-65-cm-boyunda-kc9239561 50 bile değilmiş 50 lira
EAG tanya25 Dilarraa boyut olarak instagramda gördüğüm gibi beklemiştim çocuk üzerine yatınca fil büyük kalacak şeklinde ama hem çok sönüktü hem de kuyruk ve burnuyla ölçüldüğü için küçüktü sevemedim üzerine ekleyip daha güzel birşey almak için iade ettim.
EAG BaharBA bende eltimin ve kendi oglusuma almıstım not falan yazdırmıştım ikisini bi poşete basıp göndermişlerdi. Not kırış kırış olmustu. Ben fotograftaki gibi görmedim ama belki beğenenler vardır. İade etmeyi tercih ettim.
yasemin333 Dilarraa aynen öyle yapın ben 30 liraya almıştım uygun ve ürünün kendisi güzel olunca da iade etmedim