Mayisbali ayazmomm ben de aldım hatta arkadaşa da aldırdım 😄 daha kurmadık biz erken diye arkadaşım kurmuştu çok beğenmişti
Seyda2434 ayazmomm memnun kalan arkadaslarım var ben sepet besık ve yoyko arasında gidip geliyorum karar veremedim sepet besık cok hoşduruyor
Tobby Benim de kararsız kaldığım bir konuydu, en sonunda yoykonun anne yanı olan park yataktan sipariş ettim. Tabi kullanmadığımız için kullanıcı yorumu yapamam ama 2 gün önce geldi, kurduk baktık, sağlam,şık,kullanışlı gözüküyor.
ayazmomm Seyda2434 sepet beşik kullanışsız sallarken falan çok ses yapıyo diyolar ama bilmiyorum ama görüntü olarak evet çok şık
Tobby ayazmomm evet ben yeterli Buldum en altına ses çıkmaması için ekstra küçük plastik parça gibi birşey de eklemişler sanırım, daha önce park yatak alanlar hışırtı vs sorunundan bahsetmişlerdi, yoykonun yatağı kumaşı keten gibi o sorunda yok sallanırken ses çıkarmıyor
Seyda2434 ayazmomm ya ben birde odasını hemen yapmayacağım için biraz hoş gozuksun ıstıyorum o yuzden 😅
Dilekyakan Yoyko park yatak cok kullanışlı ve kaliteli. 2.gebeliğim şu an. Ben hamile kalır kalmaz aldım hemen. İçinde su an 3 yaşındaki kızım yatıyor rahatca hareket edebiliyor ve sığabiliyor. Taşıma kilo kapasitesi olarak diğer yataklara oranla çok daha iyi.
Aysegul_95 Ben de aldım daha kullanmadım bi buçuk aya kullanıcaz inşalllah ama kullanıcı yorumlarını okuduğumda içime sindi uzun süre kullanır katla istediğin yere götür ya da sonraki çocuğa sakla bana çok avantajlı gelmişti