PapatyaAnne_ Çiçek sepetinde ki uyku arkadaşı fili alıp memnun kalan var mı yorumlarda okudum fakat bir de sizlere sorayım dedim 🤗
yasemin333 PapatyaAnne_ ben aldım baya uygundu 30 tlydi sanırım kumaşı da güZel dolgusu falan ama bakmayın 65 cm yazdığına hortumuyla arka ayağını uzatıp ölçmüşler o şekilde 65 cm.O gördüğünüz bebeklerin üstünde yattığı filler gibi değil boyutu.Uygun olduğu için iade etmedim
Kubra3525 PapatyaAnne_ aldım ama bi geldi pişman oldum😂 hiç öyle üstüne bebek konmaz yani küçücük bişey hayal kırıklıgı oldu o kadarda fil fil diye tutdurmuştum 😂
tanya25 PapatyaAnne_ 65 cm olanı aldım ama malesef beklediğim gibi gelmedi küçük ve sertti iade edip üzerine biraz daha para koyup ikeadan aldım
Roserose1 PapatyaAnne_ ben aldım ama hiç beğenmedim birine verdim. İkeadaki çok güzel ondan alacağım yumusacık kumaşlı ikea. Çiçek sepeti kas katıydı
PapatyaAnne_ yasemin333 Yaaa öyle mi 🥺 alayım diyordum eğer öyle bebek üstüne konmuyorsa almayım. Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için 🤗
ikizcanlarim2021 yasemin333 mrb o ınstgramda filin üzerine yatırıyorlar ya bebekleri o peluş fillerin boyutları ne bilginiz var mı
yasemin333 ikizcanlarim2021 https://ty.gl/njurbal8e burdaki filden alabilirsiniz üzerinde bebeğin olduğu görsel de var dediğiniz şekilde
yasemin333 ikizcanlarim2021 benim aldığım çiçek sepetinden canım küçük alma büyük sanmıştım onu ben ucuza almıştım sonra da iade etmedim uğraşmak istemediğim için sen bu attığım boyutlarda al bebeği üstüne yatırmak istiyorsan🤗
Babyto-Mom Ben 90 cm aldım indirimdeyken canım70 tlydi kargoyla beraber 80 oldu. Gayet büyük ve yumuşak tam bebiş yatırmalıl sabırsızlanıyorumm🥰