Melihakrds Normal doğum sonrası dikiş için doktorum antibiyotik ve ağrı kesici yazmış ama benim acımı hafifletmiyor maalesef krem tarzı şeyler kullandınız mı doktordan istesem mi
Asenadgdvrn80 Melihakrds hiç birşey kullanmadım öyle dayanilmayacak bı Ağrı’da olmadı çok şükür 🤲 Allah dayanma gücü versin cnm 🙏
Tugceery Melihakrds çok feci ağrım oldu ama kizimin ilk sutu ilacli olsun istemedim verdiklerini kullanmadim batikon almistim ama batikon iyilesmeyi geciktiriyor hic birsey surmedim
Poyraz_basak Eczaneden sarı su aldım yıkadım onunla yada pamukla sürdüm cabuk kurutuyor iyileştiriyor
Melihakrds Poyraz_basak kanamanız çok oldu mu benim iki gün oldu hala pede geçemedim külot bez kullanıyorm o da tahriş ediyor mudur acaba sürekli kapalı ve kanamalı bir alan ayy valla dikişe dayanamıyorm ben
Poyraz_basak Melihakrds benimde olmuştu kanamam hasta bezi takıyordum.sonra normal pede geçmiştim sarı su iyi geliyor temiz tut mikrop kapmasin dikişlerin cnm
Melihakrds Asenadgdvrn80 bende çok ağrı yaptı ya iç yırtık dikişleri dış kesi dikişleri derken oturamıyorm hiç
Nalsaevirsa Melihakrds bende de cok dikis vardi ic dis. 10 gun olunca hafifliyor 3 haftada sikayetler iyice azaliyor.
Melihakrds Ayeee benim bebeğim gelmeye çalışırken kendiliğinden yırtık oluşmuş canım doktor da kesi attı ama tam dikiş sayımı bilmiyorm dıştan 5-6tane var içten de var işte biraz dedi
eliff26 Melihakrds her tuvalet ihtiyacı sonrası bol ılık suyla temizleme veçok nazik bir şekilde iyice kurulama yaptım yetti inşallah sizinde çabuk geçer
Hatice11 Melihakrds fito krem diye bi krem kullandım doktorum yazmıstı bide batikon yaklasık 15 gunde iyilesmidti dikislerim kremi deneyin isterseniz,geçmiş olsun 😌
Burcude Hiç bişey kullanmayın öyle daha çabuk iyileşiyor. Ben yurt dışında yaşıyorum burdaki doktorlar öyle söylediler. Sadece suyla yıkayıp o bölgeyi kuru tutmak lazım☺️ Benim iki haftada dikişlerim düşmüştü
Nalsaevirsa Melihakrds size verilenlere ek olarak batikon ile her tuvalet sonrasi onden arkaya dogru pansuman … baska bir sey kullanmadim . Kac gun oldu dogum yapali?
Melihakrds Nalsaevirsa 3gün oluyor ama normal doğumda hiç bu kadar dikiş acısı çekeceğimi tahmin etmiyordm