Zeyneplena34 Bir doktor da söyledi şaştım kaldım. Resmini almayı unuttum. @Gulsen4224 tahmin etmiştin tekrar bakar mısın özellikle sen. 😂
Zeyneplena34 Gulsen4224 evet kız demiştin canım ama yeni resmini istemeyi unuttum saf gibi. Burada 12 13 haftalık flaan şimdiki doktor da erkek dedi😂
SevgiErcan Gulsen4224 kız bacak arasını nasıl görüyon 🤭😁baktım baktım ne bacak gördün ne de arasını 😁😁😁helal olsun valla
Zeyneplena34 Zynp63 ilk doktor kıza benziyor ama belli degil dedi. 2. Erkek dedi. Ben detaylı ultrasonu bekliyorum kuzum 😁
SSati Zeyneplena34 Banada arkası dönük dedi kıza benziyor olabilir dedi burdakiler hep erkek dedi hastneden gelince fotoğrafı attım kız denmeye başlandı anlamadım heyecanla bekliyoruz
Sevoado Fotoğraf 8. Hafta değil mi henüz üreme organları oluşmuyor bu haftalarda kız erekek demek için çok erken.
Zeyneplena34 Sevoado hayır canım. Bunlar eski resim ben 20. Haftadayim. Resim istemeyi unuttum yani bu 13. Haftaya ait 🥰
Yekta_1608  https://resimyukle.io/D6kpmwnf2m.i bacak arası resmi rica etsem bakar mısınız Gulsen4224
SevgiErcan Gulsen4224 valla helal olsun hele benimkinde bak bügün gittim 12 haftalık cinsiyeti söylemedi