masallarin kizlar nasil gidiyor benim istahim cok cok acildi ve bu haftaya kdr cok saglikli beslendim artik asla yediklerimdn tat alamiyorum ve cnm surekli lahmacun manti pide vs cekiyo doktorum aslnda ayda 1 fast food ve cninin cektigi pide doner ne warsa yiyebilirsin demisti ama birde az once mantinin yaninda dayanamayp yardm bardakcik sprite ictim doktorum bitki cayi kahve vs hic birinide yasaklamamisti sizde durumlar ne 1 bardak spritedan sizce bise olurmu sizde istahlar nasil neler yiyorsunuz?
Emirinannesi34 masallarin canımın çektiğinde azda olsa yiyorum banada hamur işi kızartma vs yasak dedi ama canın isteyince de dayanmıyor insan. Valla normal zamanda Cola içmem kokusu geldi resmen burnuma yarım bardak içtim ben de geçen gün. Komşumuz benim hamileliğim kola içerek geçti o bulantımı kesiyordu sadece dedi mesela. Çocukta sapasağlam. Bu konuşmadan sonra çokta onu yeme bunu içme olayına pek takılmıyorum açıkcası.
BegumIscanTunc masallarin 19+1 haftayim öyle aman aman iştahım yok hamile olmadan önce daha oburdum ben
korkmazkubra masallarin 19+4 5 kilo verdim hiçbirşeyi canik çekerek yemiyorum doğru düzgün hiçbirşey yisesim gelmiyor Bu arada cinsiyetlerinizi ogrendiniz mi kız mi erkek mi?
minikturta masallarin valla ben yiyip içiyorum yani Allah ’ın izniyle bisey olacağını düşünmüyorum 🙄 çiğköfte canım çekerse yapıp yiyorum, kola canım çekerse 1 bardak içiyorum, lahmacun pide vs de yiyorum bunların hepsi 1er hafta yapıyorum napalim can bu çekiyo 😏
BegumIscanTunc Merveee6 benimle aynı haftada olanların kocaman göbeği var Benim daha öyle aman aman göbeğim yok çevren.sok oluyor hamile olduğumu duyunca
korkmazkubra Merveee6 bende hamilelikten once daha oburdum göbeğim baya çıktı çoğu pantalonumu giyemiyorum çok sıkıyo
Merveee6 BegumIscanTunc benimde aynı bide bol giyinen bi insanım bazıları bilerek daha dar giyiniyor. Belli olsun diye belki de ondandır
miniginannesi9 20+4 um. İki gündür iştahım arttı, ne yesem söylüyorum daha çok yemek istiyorum, aynı sizin gibi canım lahmacun pide hamburger cekiuor surekli
Duygus97 masallarin 19 ve 20.haftada iştahım aşırı açılmıştı ne bulsam yedim pizza kızartma kola falan. Şimdi 21 oldum 2 gündür canım hiçbir şey istemiyor. Yani hazır iştah varken yenmeli tabi dikkatli olunmalı yine de.