mucizem09_ M_Duman_ valla bende yatiyorum uyumadan yatmasan bilr gece o pozisyona giduyorum en rahat oldugum yuzustunudur gobek olana kadar yatarim istemsix olur gece 😊😊
elifmom2 M_Duman_ korkma canım ben 12 ye girecem nerdeyse ama ilk günden beri yüzüstü sırtüstü her türlü yatıyorum bebeğimde cok sükür saglıklı bi zararı yok zaten su an minnacık etkilenmez yani
mucizem09_ M_Duman_ bence korkma 6 aya kadar doktorlar sorun olmaz diyolar ben 13 haftayim basindan beri yatiyorum ki gece nasil dikkat edicezki cok zor bence
[silindi] M_Duman_ nasıl yattiginizi millete niye söylüyorsunuz ki? Boşverin ya, ben 36.haftamı doldurdum hala sağ sol yatıyorum dönüyorum arada sırt üstü yatıyorum. Kimseye de yatış şeklimi söylemiyorum yani 😁 doktorunuza sorun bilgi alın gerisini boşverin.
mucizem09_ M_Duman_ allahin izniyle birsey olmsz canjm zaten gobrk cikincahareketlerini hissedince zaten yatamicaz bile
elifmom2 M_Duman_ ay etraf herşeyi soyler alış sen 😂 kendi bildiğinden şaşma içinin rahat ettiği herşeyi yap canım
masalsmomm M_Duman_ karnınız cıkana kadar tadını cıkarın sonra cok özlüceksiniz 😅 hic bi sıkıntı olmaz merak etmeyin 🥰
Emirinannesi34 M_Duman_ ben 19 haftalığım 17.haftaya kadar yüzüstü yatıyordum doktorum çok küçük sıkıntı değil demişti. Ama 17.haftadan sonra yatsam ağrım oluyor anlayacağınız bebek izin vermiyor bi zaman sonra zaten, yatın çok özledim yüz üstü uyumayı😁
BegumIscanTunc Emirinannesi34 canım bende 19+1 haftayim ama hala yüz üstü yatıyorum sağa sola yatıyorum birtek sırt üstü yatınca uyanıyorum oda psikolojik olarak
Esra2306 Bende haftaya 3 aylık olucam fakat yüz üsttü yatamıyorum bayadır psikolojikmen ve gerçekten karnım 6 aylık gibi
M_Duman_ Esra2306 benim karnım buyuk şimdiden 4aylık mış gibi ama kendim zayıfım.Niye öyle anlamıyorum.