Aycha Merhaba, İstanbul Şişli veya yakın ilçelerinde gidipte, memnun kaldığınız doktorlar varsa; isim verebilir misiniz? Siz sormadan anlatan ya da bir şey sorduğunuzda sinirlenmeyen, baştan savma cevaplar vermeyen bir doktor olursa, sevinirim.
Fulya3442 Aycha selammmm Şişli Florance Nightingale Dr. Yusuf Olgaç instagramdan da bakabilirsin ben çok memnunum:)
Aycha Fulya3442 Doğum, Şişli Florence Nightingale de mi yoksa aynı alan içindeki yeni binada İstanbul Florence Nigtingale de mi olacak? Önceden, eski binada sadece gebelik takibi yapılıyordu.
Mucizeveannesi Fulya3442 selam bende kendisine gittim ama çok ilgisiz geldi ,ne bir Öner’i de bulundu ,devlet hastanesinde muayene olur gibi beş dakka da çıktım sorarsan anlatıyor bilemedim
ozgeesenell Fulya3442 Merhabalar, Doğum için istediği ücret nedir acaba?SSVD yaptırıyor kendisi onun için ekstra bir ücret alıyor mu ?
bhmndls 125 tl meliz hanm cnm bn de gidiorum hamileligmn basindan beri oldukca da memnunum 28+1 im suan :)dogum sezeryan 5500 istege bagli,zorunlusu 5000
AylnTandgn Okmeydanı özel hastanesi Aslı hanım ben çok memnunum gayet ilgili ve pozitif. Muayene ücreti 50 normal doğum 900 sezaryan 1000 küsüratlı birşeydi 😊
Aycha Hepimizin hamilelik, doğum, lohusalık dönemlerimiz rahat, evlatlarımız sağlıklı, hayırlı, bahtları güzel olur inşallah. Kadir Gecemiz mübarek olsun.
Fulya3442 Mucizeveannesi cidden mi? ben çok memnunum her zaman cocuğu hem normal ultrasonla hem renkli gösteriyor bilgi veriyor bebek hakkın da.. yapı olarak sakin bir insan ki beni bu aksine rahatlatıyor doğum da da iyi geleceğini düşünüyorum ve normal doğumu tercih eden doktorlardan
Mucizeveannesi Fulya3442 evet bu yüzden seçmiştim fakat sonradan ikizcgebelik olduğunu öğrenince sezaryen ihtimali kafamı karıştırdı 🙄