Bfduam Hanımlar bu iki takviye gıdayı (prowomen: kadın, promenk: erkek) kullananlar faydasını gördünüz mü? Yan etki olarak baş dönmesi olmuş muydu başladığınızda?
mercimeginanne Bfduam ben kullandım ama hiç yan etki yaşamadım 🤷🏻♀️Gebe kalmaya çalıştıgım zamanlar kullanıyordum
balarisi06 Bfduam 1 seneye yakın kullandım tüp bebek tedavi sürecinde olumsuz olsa da sonuç içmeyi hiç kesmedim canım yan etkisi asla yoktu normal vitamin birleşimi zaten baş dönmesi yapmaz
Bfduam mercimeginanne oo çok fazla, oldukçada pahalı bu. Kasıklarda hissediyor muydunuz etkisini, sancı gibi, kuvvetli bi takviye bu yumurtalıklara etki ettiğinden? Hayırlı olsun miniğiniz bu arada.
mercimeginanne Bfduam yok cnm hiçbir ağrım sızım olmazdı bünye alştığı içinde olabilir 🙈 yanında başka bişey kullanıyor musun belki onların etkisi olabilir 🤔 yada yumurtan falan çatladığında mı hissediyorsun ki 🙄istersen doktorundan değiştirmesini iste 3 yıl bebek tedavisi gördüm neler kullandım neler sağolsun eltim eczacı oldugu için uyguna aldım ilaçlarımı ben şanslıyım o yönden :)
Bfduam mercimeginanne olabilir, sende sıkıntı neydi canım o kadar tedavi gördün,Tüp bebek mi oldu? Yok başka bir şey kullanmıyorum. Tanıdık olunca aynen şanslıymışsın:)
Bfduam balarisi06 bayağı fazla kullanmışsın, sonuç alınamamış, buna rağmen iyi kullanmışsın. sonradan oldu mu peki?
mercimeginanne Bfduam hiçbir problem yok dendi ama baya iğnelerle ilaçlarla falan denendi aşılama falan olmadı. Meğersem rahimde polip varmış çeken doktor farketmemiş. Tüp bebek doktorum farketti acil ameliyat oldum şükür iyileşince ilk denememizde tuttu :))
balarisi06 Bfduam sonucun olumsuz olması vitaminle alakalı değildi canım evet hamileyim şu anda 7 hafta bitiyor yarın
balarisi06 Bfduam bir ay deneyip olumsuz olunca iki üç ay ara veriyorsun ertesi ay tekrar deneme yapılmıyor etkisi kaybolmasın artsın destek olsun diye kesmedik vitamini canım ondan onca zaman kullandım
Bfduam mercimeginanne polipin belirtisi oluyor mu canım? İlişkiden sonra kanama falan diye okudum öyle mi?
mercimeginanne Bfduam yok be cnm nerdeeee adet gecikmem bile olmazdı 🙄 adetlerimde sancı ağrı sızı dahi olmadı yıllarca 🥺 1 tane miniminnacık şey ama gebe kalmama yetti 🤷🏻♀️
Bfduam mercimeginanne o zaman hiç belli etmiyor kendini desene. Benim ilişkiden sonra kan geldi çok az biraz endişem oldu okuyunca poliple ilgili yorumları, ondan mı diye. Şükür ki olmuş canım Allah bağışlasın tüm melekleri.
mercimeginanne Bfduam olabilir cnm belki kist falan varsa o da kanama yapıyor olabilir yada yapışıklık. Çektirmediysen bir rahim filmi çektirmeni öneririm