zeyneparica Herkese Merhaba, bebeğim ultrason ve detaylı taramada gayet sağlıklı görünüyor her hangi bir problem yok ama ben hareketlerini çok hissetmiyorum 20. Haftadayım sizce bu normal bi durum mu? Değerli görüşleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
pitircikannesi1 zeyneparica 22+4 uz bende ayni sekilde doktorum normal dedi cnm. 28.haftaya kadar böyle olabilir hatta dedi
Aras_bebek zeyneparica normal canım kişiden kişiye değişiyor ben 18.haftamda hissetmeye başladım kimisi 24e kadar hissetmeyebiliyor
Ebru24 zeyneparica bende 21 hftama girmek üzereyim canım nadir nadir hareketlerini hissediyorum oda kalp atışı gibi bi sorunda yok çok şükür doktorumda soledim normal deid
Esosun zeyneparica 30 a kadar düzensiz hissedersin hatta hissetmediğin gün bile olabilir korkmana gerek yok bu konuda 30 olunca bebeğim şimdi sabah öğle akşam hareketleri düzene girdi bir haftadır
zeyneparica pitircikannesi1 süper çok teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım insallah evlatlarımızı
zeyneparica Ebru24 Bende de aynı şekilde kalp atışı gibi, teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı
ilkannelikkk zeyneparica 27.haftadayım dün hiç hareket etmedi nerdeyse epey korkmuştum ama bugün normale döndü arada yapıyolar öyle yaramazlıklar 😂
kadriye25 zeyneparica benim doktorum bebek hareketi 28 de önem kazanır dedi. Ama 22 de 24 de hissedersin pıt pıt şekilinde
Zeycannn zeyneparica ilk gebelikse çok normal ben de 20. Haftada hafif hissetmeye başladım sonra büyüdükçe canlanıyor baya şimdi 26 haftalık dışarıdan bile rahatlıkla hareketlerini görüyorum sizin de yakında daha da hissettirir kendini 🌺
Arzuli zeyneparica 22. Haftadayım öyle canı ne zaman isterse hareket ediyor üstelik bi de öyle tekme gibi değil pıt pıt bu haftada olanlar yok canımı yakıyor yok uykumdan uyandırıyor dedikçe de açıkçası imreniyorum çok üşengeç bir bebek olacak galiba 😇
Nuray23 zeyneparica 20 den sonra netlesir hareketleri. Ama 28e kadar filan duzensiz olabilir yani 1 gun hissedersin 1 gun hissetmeyebilirsin. Allahin izniyle 28den sonra hatta 30dan sonra hergun hissediyosun zaten. Tabi bebegin pozisyonuda cok onemli😊
Tugce_36 Canım karın yapınla alakalıda olabılır benım karın yapım cok genış bebek hep aşağıda bende hısetmıyodum 24 veya 26 hısedersın takma kafana
SeymaK zeyneparica en net 24te hissedilmeye başlanıyo artık canım bu haftadan sonra biraz biraz hissedersin bence