Civcivim_annesi Esmualla teşekkür ediyorum, 2. Doğumum olacak ilk doğumumda yaptırmıştık ortalama fiyat öğrenmek istedim ☺️
melegim_ve_ben Esmualla Uygulama 64 gün gösteriyor ama sezeryan bakalım ne zaman gelecek ☺️ Siz ne yaptınız? Ne kadarlık oldu bebiş 🐣
Esmualla melegim_ve_ben ay kıyamam az kalmış ya bizim bebiş 5 ay 6 günlük oldu 😊 darısı sana inş sağlıkla cinsiyet neydi bebişin
melegim_ve_ben Esmualla Oy maşallah büyümüş bebiş 🧿😍 Kız cinsiyetimiz.Evet Tayfun Hoca. Bakalım doğum sürecimiz nasıl olacak kaçıncı haftada olacak simdi de bu heyecanlar başladı ☺️Her aşama ayrı heyecan.
Esmualla melegim_ve_ben çok haklısın walla. Allah yardımcın olsun inş kolay doğum olur inş tayfun hoca ve ekini başarılı ben. Ağrıyı 1 gün çektim sadece Esma Kayaca’nın slm Çar diiyn bizi çok iyi tanır 😊 eksikler bitti mi benimde kızım oldu
Esmualla melegim_ve_ben bu arada benim elimde ürünler var beşik gibi emzirme yastığı baby nest vs reflü yatağı falan almadıysan DHA uyguna alabilsinl😊
melegim_ve_ben Esmualla Çok teşekkür ederim canım aldım hepsini son ana kalmasın dedik☺️ Allah’ın izniyle benim doğum da seninki gibi güzel geçer 🤲 Gelsin cimcime de gözümün önünde olsun diyorum 😍😂
Esmualla melegim_ve_ben inş cnm inş rabbim sağlıkla kavuştursun emzirme yastığı reflü yatağı aldı. Mı
Esmualla melegim_ve_ben hayırlı olsun canım çoğu ürünü kullanmadım da elimde kaldı beşiği bile satıyorum büyük aldık küçüğü kullanamadık